Toko ei oikein vieläkään nappaa. Treenailtu on siis todella harvakseen. Viime treeneistäkin on vierähtänyt viikko.

Tänään siis valmennusryhmän kanssa Pirkkahallilla. Aloitettiin paikallaoloilla. Maasta istumaan nousu olisi voinut olla terävämpi, mutta muuten hyvin.

Yksittäin Into teki ensin ohjatun merkkiä ja sitten palautuksia vinoista heitoista. Jälkimmäisiä ei ole tehty aikoihin ja olikin aluksi vähän vaikeaa. Saatiin kuitenkin hyvin onnistumaankin.

Tunnarissa tarkasti taas koko rivin useampaan kertaan, mutta oma sieltä kuitenkin tuli. En tiedä, että mitä tuohon turhaan tarkasteluun keksisi. Hirveästi Into mielestäni tekee töitä, mutta ei vaan tahdo oikein luottaa, että se oma on se oma.

Ruutuja oli tehty kaksi. Toinen merkiltä vasemmalle ja toinen oikealle. Virittelin Inton siellä oikealla olevaan ruutuun, mutta lähetin kuitenkin vasemmalle. Ei mennyt hämyyn. Sama myös toiseen suuntaan, hyvin sekin. Ruuduissa oli molemmissa palkka odottamassa.

Lopuksi kaukoja. Ensin aloituksia kisamatkalta ja sitten muita vaihtoja lähempää. Inton ilme oli taas ihan hyvä, nyt pitäisi alkaa hiljalleen kiinnittämään siihen tekniikkaankin huomioa. On tämä kaukojen korjaaminen ollut aika projekti ja loppua ei  näy. Huh.

Huomenna on sitten suuntana Seinäjoki ja agilityn maajoukkuekarsinnat. Svantella oli kuutena vuonna tulokset karsintoihin, mutta osallistuttiin vain kahtena (silloin ekana vuonna ja sitten silloin ennen Suomen MM-kisoja kun halusin päästä kisa-areenalle fiilistelemään). Pitkään mietin tänäkin vuonna, että lähdetäänkö Inton kanssa vai ei. Mutta mennään nyt sitten katsomaan, tuleepa sekin nähtyä. Pääseepä ainakin katselemaan pari päivää huippuagilitya!