Torstaina innostuin vähän ottamaan Inton kanssa tokoa kotipihassa.

Ensin jääviä. Kerran taisi seistä istumisen, muuten ihan OK. Palkka aina heti asennoista. Maahanhan Into menee tosi nopeasti, nyt on alkanut ilmeisesti aavistuksen vielä kääntymään sisäänpäin ja joudun melkein väistämään vasemmalla jalalla. Näyttää kyllä sitten ihan suoralta, kun makaa. Pitäisi muistaa ottaa tuo jossain kimppatreeneissä, että saan jokun katsomaan, että mitä siinä oikein tapahtuu.

Tunnari tehtiin niin, että vein itse kaikki kapulat (hajustamattomia siis) ja oma vähän sivussa muista piilossa. Ajatuksena se, että Into ei löydä sitä omaa ihan heti. Näin kävikin. Joutui työskentelemään aika kauan, mutta malttoi hyvin ja omakin lopulta löytyi.

Sitten tehtiin ihan vaan pelkkää merkkiä. Ensimmäisellä paikka jäi aavistuksen vajaaksi. Into korjasi ihan hyvin. Muut OK. Palkkasin joko heittämällä palkan tai vapauttamalla minulla olevalle palkalle. En tiedä, että minkä lambada-manööverin onnistuin tekemään, mutta jotenkin Into pystyi kopsahtamaan vasempaan nilkkaani juostessaan oikeassa kädessäni roikkuvalle palkalle. Eikä ihan hitaasti. Nyt on nilkassa vähän turvotusta, mutta Into onneksi OK.