Kesäloma on historiaa ja arkinen aherrus on alkanut. Blogikin on lomaillut, niin kyllä vähän mekin. Hiljaista on siis ollut.

Tending-leirillä toki oltiin, tänä vuonna kaikki neljä päivää. Koska Into ontui etujalkaa leiriviikon maanantaina, peruin sen agilityt ja osallistuttiin vain tokotreeneihin. Tokoa treenattiin Ansun, Sirken ja Katjan ryhmissä ja hyviä vinkkejä tuli näihin meidän ikuisiin ongelmiin ja vähän muihinkin. Lisäksi osallistuimme Vappu Alatalon hyppyseminaariin, jossa Into sai ns. puhtaat paperit, eli sen hyppytekniikka näytti kuulemma oikein hyvältä.

Kaikkiaan oli tosi kiva leiri, oli mukavaa taas olla mukana vähän pidempään viime vuotisen tynkäleirin jälkeen.

Agility on ollut nyt myös vähän tauolla. Itselläni venähti karsinnoissa pohje ja sen takia taukoiltiin. Sitten Intolla tulehtui varvasväli ja taas taukoiltiin. Sitten taukoiltiin tuon ontuman vuoksi. Leirin jälkeisellä viikolla Into kävi hierottavana ja oli ihan hyvässä kunnossa. Toisen etujalan (sen jota ontui) lavan takaa löytyi pieniä kiristyksiä, jotka antoivat tosi hyvin periksi. Senkin perusteella hieroja veikkasi, että siellä on ollut pieni venähdys. Saimme luvan palata normaalin elämään. Viime viikolla päästiin siis treenaamaan agilitya. Tiistaina olimme Mouhijärvellä ja Into meni ihan kivasti (ja itsellä napsahti taas pohje), keskiviikkona valmennusryhmän treeneissä jouduin tuon jalan takia vähän himmailemaan, mutta Into oli ihan mukavan tuntuinen.

Tokorintamalla on ollut hiljaista. Valmennusryhmän treeneissä on käyty, mutta muuten ei kyllä ole pahemmin treenailtu. Vanhojen ongelmien lisäksi on saatu aikaiseksi uusi ongelma ohjattuun, jossa Into ei vaan lähde hakemaan kapulaa, jos ei näe sitä (esim. pitkä ruoho tai vastaavaa) ja tästä on sitten seurannut muutakin epävarmuutta ko. liikkeen suhteen. Nyt pohdiskelen, että löytyykö se tokokipinä vielä, vai alkaako homma olla tokon osalta paketissa enemmän tai vähemmän lopullisesti tai ainakin toistaiseksi. Katsellaan.

Eilen oltiin piiiitkästä aikaa hakuilemassa. Oli melkein kivaa! Intolle viisi maalimiestä, kolme oikealle ja kaksi vasemmalle. Oikea puoli oli ihan karmeaa rytöä, vasen aukeaa. Into nosti kaikki maalimiehet tosi hienosti. Kahta viimeistä oikealla joutui vähän etsimään, mutta hoiti homman loppuun asti. Oikealla ei nähnyt koiraa, eli en oikein tiedä, että mitä ja missä se teki, mutta töitä kuitenkin. Vasemman puolen pistot olivat tosi hyviä molemmat.