Viikonlopun avaukseksi taas tokoiltiin valmennusryhmän kanssa. Nyt meitä olikin paikalla koko ryhmä, eli kahdeksan koirakkoa. Jakaannuttiinkin heti VOI- ja EVL-ryhmiin treenien jouduttamiseksi.

Inton kanssa olimme siis EVL-ryhmässä yhdessä Anun, Lotan ja Heidin kanssa. Into oli vallan pätevä tokoilija.

Aloitimme kaukoilla. Tein ihan kisamaisen sarjan ja Into pystyi tekemään kaikki vaihdot ja vielä aika hyvinkin! Ei liikkunutkaan mitenkään hirveästi. Jee, tästä olin tositosi onnellinen. Erikseen vielä maasta istumaan ja maasta seisomaan ja näistä heti palkat. Pieni valonhäivähdys kaukotunnelin päässä!

Tunnarikin onnistui kivasti. Vääriä oli normaalia enemmän ja olivat hajustamattomia. Into nappasi oman heti sen löydettyään ja palauttikin ainakin melkein laukalla. Ohjatussa molemmat suunnat, näissäkään ei ongelmia.

Ruutu oli tosi vaikeasti. Ruudussa oli punaiset nauhat ja hyvin lähellä ruutua leveä, valkoinen kehänauha, jonka päällä painona samanlaiset merkit kuin ruudun kulmissa. Helpotin suosiolla ja kävin näyttämässä ruudun Intolle. Silti ensimmäisellä kerralla yli ruudun ja kehänauhan väliin, mutta korjasi itse!! Jes! Nämähän ovat meidän yksi ongelmakohta, kun Into ei vaan lähde tarjoamaan mitään, vaan juuttuu usein siihen, mihin ensin menee ja sitten vaan jököttää siinä tai lähtee minun luokseni. Mutta nyt korjasi ja korjasi hyvin ja ihan selvästi ajatuksella. Erikseen vielä kaksi suoraa ruutuun menoa.

Sitten paikallaolot. Istumisessa meinasi mennä istu-käskyllä maahan. Paikallamakuussa oli nyt tosi hyvä, hötkyilystä ei tietoakaan ja kesti hienosti kaikkien muiden käskyt. Palkka siitä ja sitten vasta maahan. Istumaan nousu oli tosi hyvä.

Toisella kierroksella vähän seuraamista, josta ei oikein tullut mitään. Annoin juuri ennen seuraamisen ottamista pallon Anulle luoksetulotreeniä varten ja Into vain kyttäsi Anua ja palloa. Hassu. Palkkasin kun saatiin edes kohtuullinen pätkä.

Sitten sitä luoksetuloa. Ensin suora, tuli lujaa. Sitten stoppi ja Anun oli tarkoitus heittää samaan aikaan käskyni kanssa pallo Inton eteen. No, pallo meni vähän taakse, mutta stoppi oli hyvä. Toinen samanlainen ja nyt heittokin osui kohdilleen. Into on vaan niin kiltti, että se ei lähde pallon perään ennen kuin annan luvan. Lopuksi vielä suora ja hyvää vauhtia tuli.

Kivat treenit. Kaikki onnistui, sääkin suosi (vaikka sade uhkasi, niin melkeinpä auringonpaisteessa saatiin treenata) ja kakkuakin taas syötiin. Kiitos Anun ja Luun.