Perjantaina treenailtiin jo totuttuun tapaan valmennusryhmän kanssa. Tällä kertaa Pirkkahallilla.

Aloitettiin paikallamakuulla. Into meni viimeisenä maahan ja nyt pysyi tosi hyvin istumassa ja meni maahan nopeasti ja oikein. Makuu oli rauhallinen ja perusasentoon Into nousi tosi hyvin. Ei ongelmia siis tässä.

Yksittäin aloitimme seuraamisella. Tein kaikkia nopeuksia ja pyysi muita tarkkailemaan hitaassa kävelyssä Inton liikkumista. Vähän oli taas niiaillut, mutta ihan hyviäkin pätkiä saatiin aikaiseksi.

Kaukoista tehtiin vain aloituksia. Vapautin heti käännyttyäni ja ekan vaihdon jälkeen. Nämä hyvin, korvat pysyivät hyvässä asennossa koko ajan.

Tunnari niin, että väärät olivat hajustamattomia. Oikein hyvä suoritus hidasta palautusvauhtia lukuunottamatta. Nappasi oman heti sen löydettyään, eikä varmistellut turhia.

Ohjatussa vaihteeksi kapulat. Haettiin molemmat puolet. Merkki oli taas vähän tahmean sorttinen. Muuten ihan OK.

Ruutu oli taas vaikeasti. Ruudussa punaiset merkit ja nauha, takana ja sivulla leveä valkoinen kehänauha. Aluksi annoin hakea merkkiä oma-alotteisesti. Into tunki tässä aluksi vain sille kehänauhalle. Lopulta bongasi merkinkin. Ekalla kerralla meni ruudusta yli ruudun ja kehänauhan väliin. Odotin, että lähtisi korjaamaan, mutta pyöri vain piruettejaan ja lähti sitten tulemaan minua kohti. Kielsin ja käskin ruutuun ja nyt löytyi oikea paikkakin. Uusinnalla oli ihan OK.

Ihan onnistuneet treenit tälläkin kertaa.

Lauantaina treenailtiin Annen kanssa Tesomalla. Into oli ihan tosi hyvä!

Aloitettiin tekemällä kaukojen tekniikkaa läheltä. Nämä ovat kyllä nyt tosi levällään. Pitäisi tehdä ja paljon. Into yritti kovasti ja oli ihan positiivisella asenteella.

Sitten ohjattu (kapuloilla). Merkille vähän virittelin ja ihan tosi hyvä merkki. Otin muutaman merkin ja palkkasin namilla. Sitten annoin hakea molemmat puolet ja palkka vauhdista. Hienosti nämäkin.

Tunnari kisamaisesti, kapuloita vähän normaalia enemmän ja kellona. Tämä oli hyvä! Oma oli klo 9 kohdalla, Into lähti etsimään jostain klo kolmen kohdalta ja kun osui omalle, nappasi sen nopeasti ilman tarkasteluja. Jee!!

Sitten jääviä hillumisesta. Kerran taisi istua seisomisen, muuten ihan hyvin. Istumisetkin varsin nopeita.

Ruudussa ensin paikanhakuja läheltä eri kulmista. Välillä pientä säätöä, mutta pääsääntöisesti hyvä paikka. Sitten kisamaisesti ja tämä hyvin. Tehtiin pitkästä aikaa loppukävelykin ja siinäkään ei ongelmia, paitsi ettei bongannut kädessäni ollutta namia, kun tuli seuraamiseen.

Voi, kun Into oli kivan tuntuinen, lisää tällaista!