Erinäisistä päällekkäisyyksistä johtuen meitä oli valmennusryhmän treeneissä maanantaina vain kolme. Aikaa siis oli ruhtinaallisesti.

Inton teemana oli häiriköinti. Tai siis Into ei häiriköinyt vaan sitä häiriköitiin. Aloitettiin seuraamisella ja Heidi ja Miinu pistivät parastaan häiriöissä. Lentävät lelut eivät olleet Intolle mikään juttu, se tietää ettei niitä saa huomata. Ihmishäiriöt sen sijaan olivat pahempia. Etenkin se, kun Heidi heittäytyi melkein meidän eteemme makaamaan. Myös yksi Miinun ohijuoksu reippaalla jes!! -huudolla ryyditettynä oli Inton mielestä vastustamaton. Mutta muutamasta pienestä lipsahduksesta huolimatta Into selvisi kyllä hienosti.

Sitten tunnari. Tällä' kertaa tehtiin niin, että kapuloita oli paljon ja ne olivat varsin tiiviissä muodostelmassa vain muutaman sentin päässä toisistaan. Miinu ja Heidi asettelivat molemmat kapuloita, eli niissä oli kahden eri liikkurin hajua. Oma sitten siellä keskellä. Into etsi hyvin ja löysi oman varsin helposti. Palautusvauhti olisi voinut olla reippaampi, mutta muuten ihan tosi hieno suoritus!

Ohjattua - tai lähinnä sitä merkkiä - tehtiin niin, että heitin itse kapulat ja jokusen lelun sinne merkin liepeille. Kerran Inton oli ihan vaan pakko mennä nappaaman Cuz, kun lähetin sen merkille Cuzin ollessa vielä liikkeessä. Tästä tuli ankarat torut ja uusinnalla pystyi sitten menemään merkille, vaikka vihreä jalallinen pallo vielä pompottelikin menemään.

Kaukoissa pääsivät häiriköt taas vauhtiin. Miinu ja Heidi pyörivät siinä Inton ympärillä heiluen ja kaikenlaista puuhastellen ja Into yritti parhaansa mukaan tehdä kaukoja. Aika kivasti se pystyikin, vaikka häiriöt olivatkin vähintäänkin kohtuullisia.

Lopuksi sitten vielä jotain helppoa ja kivaa, eli hyppynouto. Se oli hieno suoritus alusta loppuun.

Yhtä aikaa treenatessa Into teki idarin asentoja, jotka tänään kaikki oikein, se istuminenkin ja kaukojumppaa läheltä.

Paikallaoloista tehtiin tällä kertaa makuu ensin. Nyt hyvin ylös ja alas omalla käskyllä. Istuminenkin hienosti. Ajat olivat aika lyhyet.

Hyvät ja tehokkaat treenit, olin kotonakin jo ihan hyvissä ajoin. Into oli taas vallan mainio.