Aika hiljaiseloa ollaan vietetty edelleen.

Viime torstaina Into kävi Piiralla hoidettavana. Olihan siellä jumia ja mutkaa, mutta ei mitään korjaamatonta ja ihan hyvin Into saatiin oikenemaankin.

Viikonloppu meni agin MM-kisoja jännittäessä. Ostin ensimmäistä kertaa live streamin ja kyllä kannatti! Kuva toimi hyvin ja tunnelmaan pääsi  hienosti mukaan. Siinä tosiaan sitten menikin koko viikonloppu ruutua tuijottaessa. No, lepo teki Intollekin hyvää osteopaatin käsittelyn jälkeen ja itsekin olin vähän flunssainen, lauantaina ihan kuumeessakin. Eli eipä sitä muutenkaan olisi paljon mitään puuhailtu. Mutta jännittävää oli ja loppuhuipennos huikea!

Tokoakaan ei olla pahemmin treenattu. Maanantaina en päässyt valmennusryhmän treeneihin, kun iltakin meni töissä. Kotipihassa ollaan parit tunnarit tehty ja vähän kaukoja jumppailtu. Seuraamistakin taisin joku ilta ottaa. Mutta vähissä on siis ollut.

Tällä viikolla ei ollut Mouhijärvellä treenejä, joten agitreenejäkin tuli vain yhdet. Valmennusryhmän treeneissä teemana oli tekniikka ja tehtiin pujottelua häiriöillä, kinkkisiä keppikulmia ja pieniä radanpätkiä. Into teki ihan hyvin. Leluhäiriöt kepeillä kesti aika hyvin, tosin pieni Cuz oli kyllä paha! Jyrkän umpikulman haki hienosti, avokulma oli kinkkisempi. Ratapätkillä pientä säätöä, mutta kokonaisuutena ihan OK. Tein yhdellä radalla vastakäännöksen pituudelle ja toisella okserille. Nämä kesti hienosti ja kääntyikin ihan hyvin. Näitä (tiukempia ohjauksia ja käännöksiä juurikikin pituudella ja okserillakin) pitäisi tehdä enemmän, että uskaltaisi sitten kisatilanteessakin sen tehdä.

Viikonloppuna on ohjelmassa tokotreeniä ja agin piirinmestaruuskisat. Jälkimmäiseen on vain yksi tavoite; päästä eroon niistä kahdesta isota ja rumasta pytystä, joita olen jo (yli) vuoden joutunut meillä kotona katselemaan. Kerrankin enemmän kuin realistinen tavoite .