Sunnuntaina kisattiin agilityn piirinmestaruuksista Lempäälässä. Inton kanssa suuntasimme kisoihin silmissämme kristallinkirkas tavoite; niistä kiertopalkinnoista eroon pääseminen.

Hyppyradalla aloitettiin. Se ei vaikuttanut ihan mahdottomalta, pussin jälkeinen tiukka kurvi vähän arvelutti. Tuomari sitten loivensi sitäkin makseille, joten sekin tuntui ihan vietävissä olevalta. Vietävissä oli Intokin. Se tuntui kivalta,  helpolta ja kevyeltä viedä. Ja niin ei ihan aina ole. Selvittiin radasta varsin mukavasti, ennen pussia ollut okserin rima tuli alas, eli tulokseksi vitonen. Luokan nopein aika lämmitti mieltä toden teolla.

Hyppyrata

Agirata oli vähän haastavamman oloinen. Keinun jälkeen oli kolme hyppyä lähes suorana ja se viimeinen piti kiertää takaa. Myös tiukka käännös pituudelta putken suun editse tuntui melko haasteelliselta. Nytkin Into oli kiva, sen kanssa oli niin helppo mennä. Keinun jälkeiseen hässäkkään tuli vähän kiire ja siitä se takaakiertorima alas. Muuten selvitiin varsin kunnialla ja pituudelle tein vastakäännöksen tai ainakin jotain sinne päin ja Into kääntyi hienosti. Tältäkin radalta tulokseksi siis viisi.

Agirata

Piirinmestaruusyhteistulokseksi siis 10 ja 6. sija. Yhteisaikamme taisi olla koko porukan nopein ja siihen olen tuossa porukassa tosi tyytyväinen.

Eikä tässä vielä kaikki. Pitkän kisapäivän huipennuksena oli vielä joukkuekisa. Into oli mukana kokoonpanossa "Intoilevat kroaatit" ja nimen velvoitteiden mukaisesti Into sitten hoiti sen intoilu-osuuden hyllyttämällä ratansa menemällä väärään putkeen. Itse oli katsovinani, että se lukitsi ihan oikean putken pään, mutta sitten jotenkin Into kuitenkin luikahti siihen viereiseen reikään. Todennäköisesti tein jotain tai edes ajattelin jotain liikettä ja reagoi siihen. Muuten tästäkin radasta selvittiin kivasti. Jpukkuekisassa on aina nolo mokailla, mutta onneksi joukkueen kroaattijaosto teki hyvää työtä; nollat Sarkulle ja Pimpolle ja Tommille ja Satiaiselle ja vitonen Tommille ja Puubille. Se riitti ja näillä tuloksilla intoilimme itsemme kultamitaleille! Kiitos tovereille!

Vaan olipa pitkä päivä! Tuloksillakaan ei kauheasti juhlittu, mutta silti jäi ihan tosi hyvä fiilis. Into oli pitkästä aikaa aivan älyttömän kivan tuntuinen. Radatkaan eivät toki mitään vaikeita olleet, mutta siitä huolimatta olen todellan tyytyväinen Intoon ja sen tekemiseen. Ja tavoitteetkin saavutettiin (onnea vaan Siirille ja Riesulle ja mukavaa vuotta niiden pyttyjen kanssa ). Oli kivaa!