Keskiviikkona Into pääsi parin viikon tauon jälkeen agiliitelemään. Valmennusryhmän treeneissä teemana oli vauhti. Tehtiin kolme eri rataa ja verrattiin vähän aikoja eri ohjauksilla.

Into meni varoiksi medi-hypyillä, mitä se itse selvästi vähän ihmetteli. Eka rata selvitettiin heti nollana. Ensin otin alun ottamalla vastaan ja sitten vertailun vuoksi niin, että lähdin (melkein) yhtä aikaa Inton kanssa. Vastaanottaen oli nopeampi. Loppusuora nopeampi vedättämällä kuin lähettämällä.

Toisen radan alussa oli kaksi hyppyä ja siitä tiukka kurvi putkeen. Tämän tein ensin niin, että olin lähempänä putkea ja sitten ihan puhtaana ihmisnuolena, eli läheltä hyppyä. Näissä ei muistaakseni ajassa suurta eroa.

Viimeinen pätkä oli meille sitten selkeästi hankalin, vaikka alun tiukan kurvin pituudelta putkeen Into teki tosi hyvin. Ryhmän pikkukoirillakin kun tämä tuppasi menemään pitkäksi. Sen sijaan saksalainen radan loppupuolella olikin sitten hankala. Ei meinannut onnistua ollenkaan. Toki kohtakin oli kinkkinen, kun koira tuli siihen vauhdilla ja takana oli putki ansana.

Kontakteista radoilla oli aa ja sen Into teki tosi hyvin ja nopeasti joka kerta. Vapautin nyt käytännössä melkein heti, kun etujalat olivat maassa.

Kiva oli päästä pienen tauon jälkeen agiakin treenaamaan!