Maanantai-iltana oli taas valmennusryhmän treenit Tallilla. Into olikin heti ensimmäisenä suoritusvuorossa.

Aloitettiin idarilla, nyt järjestyksenä muistaakseni istu-maahan-seiso. Asennot oikein, seuraaminen nyt oli vähän sitä sun tätä, mutta asennot siis oikein. Toisena muistaakseni ohjattu, oikea. Merkki oli oikein hyvä (Inton merkiksi). Meni keskikapulalle, sain siitä korjattua oikealle. Uusinnallakin lähti kohti keskikapulaa, mutta korjasi linjan itse. Tämä pitää ottaa nyt erityistarkkailuun.

Tunnari oli ihan hyvä. Vaihteeksi ihan kisamainen suoritus, kapulat kellomuodostelmassa. Palautusvauhti oli vähän verkkainen, mutta muuten oikein hyvä suoritus. Tunnari tuntuu nyt ihan hyvältä, Into ei pahemmin varmistele, vaan ottaa oman varsin varmasti ja nopeasti sen kohdalle osuessaan. Toivottavasti pysyykin näin. Sitten ne kaukot! Murr, ärh ja puuh! Otettiin kisamainen aloitus ja ensimmäisenä piti nousta istumaan. Eipä vaan noussut. Kävinköhän kolme vai neljä kertaa nostamassa, ennenkuin sitten pystyi itse nousemaan. Loput vaihdot sitten yksin käskyin, mutta tuli tosi paljon eteenpäin. En siis ihan oikeasti jaksa. Välillä vaikutti jo paremmalta, mutta sunnuntaina tuli se totaalilakoaminen ja nyt se sitten taas näkyi. Alkaa konstit olla jo lopussa.

Paikallamakuu otettiin ihan lyhyesti, tässä ei ongelmia. Hyvin kuunteli, vaikka huusin itse myös "käskyn". Ylös Into nousi myös varsin reippaasti.

Yleisessä häröilyosuudessa tehtiin seuraamista, pari ruutuun singahdusta, pari merkkiä ja sitten niitä kaukoja. Lähempää Into pystyi nyt kaukoja tekemään, vaikka koiria ja ihmisiä pyörikin ympärillä, mutta miten sen saisi siirrettyä tuohon kisasuoritukseen!? Seuraamisessa meinasi vähän valua eteen, muuten ihan OK. Ruudussa paikka oli tosi hyvä. Merkkiä teki myös varsin tarmokkaasti.

Aika kalseaa oli jo hallissakin, olin vaihteeksi taas ihan jäässä kun pääsin kotiin. Lisäksi ulkona oli jotenkin ihan käsittämättömän pimeää! Sellainen sumuinen ilma imi niin auton- kuin katuvalotkin. Ei nähnyt yhtään mitään. Eikö voisi jo olla talvi!