Into oli ihan intona, kun pääsi tiistaina vaihteeksi agilitytreeneihin. Tällä kertaa saatiin matkaseuraakin, kun Anu ja Luu (ja Tuittu) olivat tuuraamassa Jenniä ja Hikkaa.

Into kulki ihan kivasti ja kiltisti. Kontakteista radalla oli puomi ja keinu ja ne ihan hyvin. Kepit mentiin kahdesti ja molempiin tein persjätön, sekin onnistui hyvin. Alun ihmisnuoli meni myös mainiosti, niillä Into kyllä kääntyy hyvin, kun vaan käännän ajoissa. Markon yllyttämänä kokeilemani leijeröinti-persjättö -härdellikin saatiin menemään, mutta paljon paremmin kyseinen kohta onnistui omalla ohjauksellani, eli valssaten. Tuntui paljon kontrolloidummalta ja hallitummalta.

Pussia edeltävälle hypylle sain tosi hyvän käännöksen rytmittämällä. Into reagoi rytmityksiin hienosti, kun itse vaan teen en oikein. Helppoa . Sen jälkeinen jaakotus levisi ensin, kun tein sen myöhässä. Uusinnalla onnistui hyvin. Jaakotuksetkin pitäisi Inton kanssa uskaltaa vaan tehdä kauempana esteistä. Ja sitten tein yhden saksalaisenkin! Tai ei se ehkä ihan puhdas ollut, vähän sellainen rajaloikkari, mutta koira meni minne pitikin. Lopun kepeilleviennissä Into yritti luikahtaa puomille, mutta kun vein vaan rohkeammin, ei ongelmia. Ja ihan lopussa tein taas yhden hyvän valssin .

Pientä säätöä siis oli, mutta se nyt on ihan ymmärrettävää, kun agi on ollut viime aikoina niin vähissä. Into tuntui kuitenkin ihan tosi kivalta ja helpolta viedä. Kunhan saadaan tämä tokon karsintaturnee taistelyua, niin sitten päästään ja ehditään taas enemmän agiliitelemään. Kivaa!