Maanantaina perinteiset valmennusryhmän treenit. Pakkasta oli jonkin verran, mutta ihan kohtuullisesti tarjettiin.

Ensin Into pääsi häiriökoiraksi Sennin paikallaistumiseen. Hyvin käkki, vaikka Maiju häiriköi, pyöri koirien ympärillä ja huuteli käskyjä. Piilossa ollessa tuli kyllä mieleen, että olikohan tätä järkeä ottaa viimeistelytreeneissä vajaa viikko ennen koetta...

Yksittäin Into aloitti kaukoilla. Ensin ensimmäistä vaihtoa, ensin seisomaan ja sitten istumaan. Eka istuminen jäi vähän vajaaksi, uusinnalla paremmi. Sitten muutaman vaihdon sarja ja väliin "nousuja". Ihan OK.

Seuraavaksi taidettiin tehdä tunnari. Muuten kisamainen, mutta ylimatka. Ihan hyvä etsiminen ja palautuskin melkein kokonaan laukalla.

Luoksetulosta vain loppupätkää. Eka ihan hyvä, toisella jäi vähän kauas, kolmas taisi olla paras. Sivullesiirtymisessä käännyin alta pois.

Ohjatussa palkka merkiltä, sitten oikean haku ja palkka vauhdista. Sitten piti vain antaa hakea vasen, mutta ei mennyt kuin Strömsössä (ruotsinkielinen saaristolaishenkinen lifestyle-ohjelma ;) ) ja ensin Into hidasteli merkillä ja sitten vielä yritti mennä keskimmäiselle. Uusinnalla saatiin sitten sekin onnistumaan. Otin eteen asti, tuli hyvin suoraan.

Lopuksi vielä ruudun loppuosa niin, että Inton tullessa sivulle pysähdyin ja joutui siis jarruttamaan varsin voimakkaasti.

Näillä sitten mennään Kuopioon. Pieniä pihatreenejä on loppuviikon ohjelmassa, mutta niissä ei kauheasti ole enää mitään tehtävissä. No, eiköhän se Into osaa. Ja jos ei osaa, niin ei sitä tässä vajaassa viikossa kyllä enää opettamaankaan ehdi :) .