Torstaina pidettiin ihan lepopäivä. Itse parantelin kurkkukipua kuumaa teetä litkimällä ja koirat rentoutuivat nukkumalla pitkin pituuttaan.

Perjantai-iltana otettiin Hannan ja Maijun kanssa suunnaksi Kana-areena ja siellä tokotreenit. Tosin matkanteko meinasi tyssätä heti alkuunsa, kun liukkaus, lumisade ja lukuisat kolarit hidastivat menoa melkoisesti. Mutta läpi tuulen ja myrskyn puskettiin ja perille päästiin.

Tehtiin kaksi kierrosta ja paikallaolot väliin. Into aloitti seuraamisella ja siinä lähinnä sivusiirtymisillä ja paikallakäännöksillä. Katja kertoi, kun on suora ja palkkasin sitten sen mukaan. Vähän oli huolimaton, mutta ihan hyviäkin tuli. Näitä on yksin niin kamalan vaikea treenata, kun itse ei näe yhtään, että mihin suuntaan Inton takaosa milloinkin sojottaa.

Sitten tunnari. Aika pitkä rivi kapuloita (15?) ja ylimatkalla. Into meni melkein keskeltä riviä "sisään", meni vasemmalle, sahasi siellä tovin ja siirtyi sitten oikealle, josta löysi aika nopeasti oman. Lähti palauttamaan laukalla, mutta viimeiset askeleet taas ravia. Ihan hyvä suoritus kuitenkin.

Ohjatussa merkkiä. Ensimmäisen juoksin merkille palkkaamaan lelulla, toinen naksulla ja namilla ja kolmas taas juosten lelulla.

Hyppynouto ensin kisamaisella aloituksella, palkka vauhdista. Sitten vinoja heittoja niin, että lähetyskin oli vähän pois esteen linjalta. Kerran jouduin korjaamaan, muuten hyvin.

Sitten pieni tauko ja sen jälkeen paikallaolot. Ensin istuminen ja sitten makuu. Kummassakaan ei mitään huomautettavaa, makuussa omin käskyin ja ihan hyvin ylös ja alas. Aplodeista lähti taas vähän silmät pyörimään, mutta pysyi kuitenkin ruodussa.

Toisen kiekan aluksi idari. Järjestys istu-maa-seiso. Ensimmäisellä yrityksellä Into kyttäsi vain merkkejä, tästä huomautus ja uusi yritys. Nyt seurasi paremmin. Asennot oikein, maasta ei lähtenyt mukaan (!?) ja kulmissakin muistaakseni jotain säätöä. Uusinta niin, että eka ja vika suora läpi, keskelle makuu ja siitä mukaan namiavulla.

Luoksetulo niin, että avustaja heitti palkan. Ekalla lähti vähän löysästi, ei stoppia siihen. Uusinnalla parempi ja varsin hyvä pysähdyskin. Sitten suora luoksetulo. Ennakoi vähän heittoa ja kyttäsi avustajaa. Uusinnalla parempi ja siitä vauhtipalkka.

Kaukojen aloituksessa Into oli jotenkin tosi keskittymätön. Ei mm. mennyt ensin maahan ja sitten ei lähtenyt ekaan vaihtoon ollenkaan. Minusta ei kuitenkaan näyttänyt yhtään sellaiselta ahdistuneelta, vaan oli vaan jotenkin "pihalla". Uusinnalla sitten parempi. Ensin seisomaan ja siitä palkka, sitten istumaan ja siitä palkka. Sitten istu-seiso ja siitä palkka. Lopuksi koko sarja vielä lähempää.

Loppuhuipennukseksi ruutuun. Ei ongelmia, vaikka matkalla merkkejä ja ruutu ihan seinässä kiinni. Silti paikka tosi hyvä.

Olipa kiva viikonlopun aloitus. Paljon kiitoksia seurasta Hanna, Maiju, Katja, Hanna ja Kirsi. Ja Hannalle kiitokset kyydistä, ajokeli oli varsin veemäinen mennen tullen, oli oikein kiva istuskella vaan kyydissä.