Sunnuntaina ajelin lauantaiseen tapaan SDP:lle. Ensin aamulla talkoilemaan agikisoihin ja sitten iltapäivästä itse kisaamaan.

Inton kanssa ollaan viimeksi kilpailtu agilityssa lokakuussa piirinmestaruuksissa. muutamaa päivää vaille kolmen kuukauden kisatauko siis alla. Treenattukin on tosi vähän, vähän enemmän on ollut tokopainotteista viime aikoina.

Kisoissa oli kaksi agirataa. Ensimmäisellä kämmäsin keinulla, kun vapautin Inton liian aikaisin. Siitä vitonen, muuten aikas hyvä rata, aikakin ihan kilpailukykyinen.

Toisella oli sellainen aika viheliäinen kepeille vienti, johon en keksinyt oikein mitään hyvää ratkaisua. Jatkon kannalta oli melkeinpä pakko päästä keppien vasemmalle puolelle ja sinne päästäkseen piti tehdä joko valssi tai jyrkkä leikkaus ennen keppejä tai sitten persjättö tai valssi keppien jälkeen. Itse päädyin yrittämään valssia ennen keppejä, koska siten saisin parhaan etumatkan jatkoon, jossa oli kiire törkkäämään koiraa pussin jälkeiselle okserille. Tiesin, että tulee kiire ja kiirehän siinä tulikin. Niinkin pahasti, että sijoittumiseni oli pielessä ja blokkasin Intolta oikean keppivälin ja näin se sujahti kakkosväliin. Muuten tämäkin rata oli ihan kohtuullisen tuntuinen ja nyt seisottelin kontakteillakin vähän pidempään.

Kisatauoasta ja vähäisestä treenaamisesta huolimatta Into oli tosi kiva. Kuunteli pääasiallisesti hyvin, eikä suuremmin sinkoillut. Oli tosi kiva kisata pitkästä aikaa!