Mitäpä sitä ihminen uudenvuodenpäivänä muuta tekisi kuin - treenaisi agia ja tokoa! Sunnuntaina siis suunnaksi Kana-areena ja T-treenipäivä.

Into aloitti agilla. Radalla oli 20 estettä ja se ei ollut kovin vaikean oloinen. Alussa sai liikkua aika vikkelällä jalalla, että ehti takaakiertoon ja puomille meno putken suiden välistä oli haastavan oloinen. Myös hyppykuviota ennen keppejä pähkäilin jonkin verran.

Alku onnistui ihan hyvin joka kerta, jopa ihmisnuolella, jota Juhan yllyttämänä siihen kokeilin. Samoin puomin Into haki todella hienosti ja varmasti, ei kertaakaan mennyt putkeen. Puomin jälkeiseen hyppykuvioon valitsin pyörityksen ihan vain siksi, että ne ovat meille vaikeita. Melko hyvin sain sen onnistumaan. Kokeiltiin sitten myös viskileikkauksella, jota en vaan osaa tehdä oikein. Lopulta saatiin sekin menemään. Into kulki ihan kivasti ja oli hyvin kuulollakin. Alusta oli jopa melkein pitävämpi kuin Tallilla ja Into tuntui sillä todella hitaalla. Ajoituksien kanssa oli siis vähän hankalaa, mutta ihan kivat vuoden avaustreenit joka tapauksessa.

Tokossa tehtiin kaksi kierrosta. Inton kanssa taidettiin tehdä kaikkea muuta paitsi luoksetulon stoppeja ja hyppynoutoa. Mitään isompia ongelmia ei ollut missään. Ohjatussa kapula oli melkein kiinni merkissä, mutta hyvin Into silti klaarasi. Tunnarissa joutui etsimään tosi pitkään, mutta toi oman. Idarissa oli niiannut seisomisessa, mutta kuitenkin oikea asento. Uusinnalla sitten istui ja sen uusinnalla teki sitten lopulta hyvän seisomisen. Seuraaminen alkoi ihan hyvin, mutta sitten kaavio vei meidät yhden merkin päältä ja Inton keskittyminen levisi ihan täysin. Jouduin pitkästä aikaa huomauttamaan ihan kunnolla. Sitten skarppasikin ihan OK. Otin myöhemmin vielä toisen pätkän ja se tuntui jo normaalilta. Ruutuun kaiketi livahti päänkäännöstäni. Paikka hyvä, loppuseuraamisessa valui vähän eteen. Sitä ei kyllä olekaan aikoihin otettu saati vahvistettu.

Paikallaolon alkuja tehtiin ensin pienemmällä porukalla Zenille häiriöinä. Nämä hyvin. Varsinaisessa paikallaolossa (piiiitkä rivi) sen sijaan oli valahtanut maahan ennen omaa käskyä. Tämän korjauksen takia ylösnousukin oli sitten vähän tahmea, erikseen otettuna teki jo sitten ihan hyvin.

Oli tosi kiva (joskin myös todella pitkä ja raskas) päivä! Kiitokset Anulle ja Maijulle matkaseurasta :)