Sunnuntai meni lauantain Kuopion reissusta toipuessa - mitä nyt illalla olin muutaman tunnin töissä. Mutta Inton ohjelmassa oli vain lenkkeilyä ja lepoa.

Maanantaina olikin sitten edessä paluu arkeen ja valmennusryhmän treenit.

Lauantain ennen omaa suoritusta kokemieni kauhunhetkien pohjalta aloitettiin liikkeestä seisomaan jäämisillä. Näitä kun ei ole tainnut ihan yksittäin tulla otetuksia aikoihin. Muutama seisominen siis "hillumisesta" pallopalkalla. Into teki kaikki oikein ja hyvin.

Sitten ohjattu. Ensin merkin takana pallo, ihan OK. Sitten piti hakemansa oikea, mutta meni keskimmäiselle, sain korjattua. Uusinnalla vähän jumitti merkillä, mutta lähti sitten oikealle. Kolmannella lähti merkiltä erittäin jyrkästi oikealle ja siitä sitten kapulalle.

Tunnari niin, että vähän enemmän kapuloita erittäin tiiviissä muodostelmassa. Matka vähän ylipitkä. Tämä oli ihan OK. Palkkasin tavallaan vauhdista, eli vapautin namille, kun oli jo aika lähellä. Näiden semivauhtipalkkojenkin kanssa täytyy olla tosi varovainen, Into alkaa erittäin helposti hätäillä etsimisessä ja tulee huolimattomaksi. Ajattelin nyt kuitenkin silloin tällöin kokeilla. Jotain sille hitaalle palautusvauhdille pitäisi tehdä.

Seuraamisessa paljon hidasta pitkiä suoria. Lisäksi sitten nopeudenvaihteluita juoksusta tosi hitaaseen ja kaikkea mahdollista siltä väliltä. Hitaassa taisin kerran joutua huomauttamaan eteen valumisesta, muuten Into piti paikan tosi hyvin. Etenkin vauhdinmuutoksissa, keskittyi niissä hienosti.

Paikallaoloissa tehtiin ensin lyhyt makuu ja sitten lyhyt istuminen. Makuussa Into meni maahan niin, että toinen etujalka taittui alle. Sitkeästi pysyi kuitenkin samassa asennossa koko ajan. Istuminen OK.

Lisäksi tehtiin paikallaolojen alkua häiriötreeninä. Maiju liikkuroi ja käskytteli meitä satunnaisessa järjestyksessä maahan ´ja ylös ja huuteli myös kaikkia hämykäskyjä. Into oli näissä hyvä, ei tehnyt yhtään virhettä.

Lopuksi otin vielä yksittäisiä kaukojen vaihtoja. Palkkasin namilla (naksu). Intolla oli tosi kivan oloinen asenne näissä. Teki hyvin ja terävästi ja vähän varastelikin, mikä ei ole tässä vaiheessa ollenkaan huono asia.