Keskiviikkona oli minulla valmennusryhmän treeneissä vetovuoro, joten agin sijaan Into pääsi sitten pikaisesti tokoilemaan SDP-hallin pihalla.

Kaukoilla aloitettiin. Oli taas vaikeaa, kun autoja ja koiria ja ihmisiä meni ja tuli joka puolella ja koiria haukkui ja kaikkea. Pari kertaa vähän huomautinkin. Tahmeasti, mutta teki sitten kuitenkin.

Ruudun olin tehnyt hallin sivustalle toisesta reunasta ihan lumivalliin kiinni. Nauhoja en jaksanut viritellä. Ruutu oli merkiltä vähän ylämäkeen, eli näkyi aika huonosti (+että itse en nähnyt lähetyspaikasta ruutua ollenkaan :) ). Tämäkin oli vaikea (se kyllä oikeasti olikin). Into ei tahtonut millään hahmottaa ruutua, vaan tarjosi sitkeästi paikkaa ruudun ja sen toisen puolen lumivallin väliin. Pyörähteli itsensä kyllä sitten aina ruutuun (vahingossa?) kun vaan odotin. Kävin lopulta ihan näyttämässä paikan ja sitten onnistui.

Tunnari sille samalle sivustalle. Pitkä matka ja vähän ylämäkeen (ja aika pimeääkin), eli ihan tarkkaan en nähnyt, että mitä Into teki. Mutta nopeasti tuli oikean kanssa.

Lopuksi vähän jääviä ja seuraamista, niissä ei ongelmia.

Sitten Into pääsi mukaan halliin agitreenien ajaksi. Tyhmimmän treenit ikinä Inton mielestä, kun ei saanut itse ollenkaan mennä. Hoiti sitten kontaktuomarin virkaa sen vaatimalla vakavuudella, kuten Anun treenivideolta (siellä ihan lopussa) voi nähdä.

Torstaina olin varannut Tallilta lyhyen vuoron. Aloitettiin taas kaukoilla. Nyt Into teki paljon paremmin kuin edellisenä päivänä. Tunnari pitkältä matkalta. Ekalla kerralla etsi jostain syystä ihan tosi kauan, mutta toi oman. Positiivista tämäkin, että ei enää hätäänny, jos ei heti löydä. Otin sitten vielä uudelleen. Se tosi hyvä ja siitä innostuneena vähän kuin vahingossa tulin sitten palkanneeksi vauhdista, mitä en tunnarissa yleensä tee.

Ohjattu. Ensin oikea, joka melkein ruudussa. Hyvin. Vasemmalla meni keskikapulalle, josta sain korjattua. Vasen sitten vielä uudestaan, nyt ei ongelmia.

Idarissa huutelin itse ensin "käskyä" ja sitten annoin vasta käskyn. Jonkun virheen Into teki, mutta en nyt muista minkä. Uusinnalla kuitenkin OK. Pysyi myös hyvin ohikävelyissä.

Ruutu oli ihan seinässä kiinni. Tämä tosi hyvä. Hyvä paikka ja ei muutenkaan mitään huomautettavaa.

Seuraaminenkin tuntui ihan kivalta. Ehkä aavistuksen tiivis aluksi. Tein paljon pikkuaskelia ja käännöksiä paikalla. Näitä on kyllä yksin aika turha tehdä, kun en yhtään tiedä, että mitä se Inton ahteri puuhaa. Juoksua tehtiin myös aika pitkään ja siihen käännöksiä. Lähinnä hain itselleni sitä oikeaa vauhtia ja rytmiä. Kisoissa jotenkin aika onnistun kämmäämään tekemällä ne itse huonosti.

Ruudun loppuosaa putken kautta mitä ihmeellisemmistä kulmista. Kerran tuli vahingossa väärälle puolelle, muuten tuntui tosi hyvältä.

Svantekin pääsi vähän tekemään seuraamista ja jääviä. Tosin seisomista se ei muistanut enää ollenkaan. Istui aina vaan. Sama koira, joka EVL-uransa aikana taisi kokonaisen kerran istua idarissa :). Kaukojakin kokeiltiin. Syrjäsilmällä näin, että siinä vapaana narupallon kanssa riekkunut Intokin oli pudottanut narupallon ja teki siellä omaa sarjaansa. Sitten kun sanoin Svantelle vapaa, hyökkäsi Intokin kiinni narupalloonsa :). Loppuhuipennukseksi Svante sai vielä kerätä ruudun merkit ja nauhan ja hoitikin homman vauhdilla.