Koska valmennusryhmän treenit täytyi jättää yskäuhan takia väliin, treenailtiin sitten Inton kanssa vähän pihassa (käytännössä tiellä).

Ensin tunnari. Saima laittoi kapulat ja ne olivat sellaisessa paikassa, että itse en nähnyt Inton työskentelyä, kun jouduin lähettämään sen autojen välistä etsimään. Toi väärän! Heti se näemmä kostautuu, kun olen nyt pari kertaa vauhtipalkannut. Kapulat olivat muuten tosi laajalla alueella ja tämä minkä toi ja sitten oma olivat olleet varsin lähekkäin. Ei siis tarkentanut kunnolla. Uusinnalla toi oikean ja samoin, kun otettiin sitten koko juttu alusta asti uudelleen.

Seuraaminen on nyt aika vääntöä. Olen vähän tiukentanut kriteeriä ja Into on osoittautunut aika sitkeäksi vastukseksi. Luulen kyllä, että tästä tulee ihan hyvä. Intolle sopii seuraamiseen sellainen pieni varuillaanolo ja varovaisuus. On paljon tarkempi ja huolellisempi silloin.

Luoksetuloa. Ensin stoppiin ja siitä loppuun. Tulee tosi matalana. Uusinnalla vähän parempi. Sitten niin, että jätin seisomaan ja siitä loppuun vauhtipalkalla. Loppupätkää maasta eteen sitten vielä erikseen. Se tuntui hyvältä.

Kaukoja kisamainen sarja noin kymmenestä metristä. Vaikka edestä katsoen ei tehnyt oikein, pysyi silti tosi hyvin paikallaan. Erikseen sitten vielä kaukojumppaa ihan läheltä. Oikein hyvin.

Idaria, tai suoraa, johon jääviä sekaisin ja hämykäskyjä sekaan. Ei yhtään virhettä, tosi hyvä!

Merkkiä sekä nami- että lelupalkalla. Namilla on kyllä parempi. Ei kyylää ollenkaan niin pahasti. Pitää jättää se lelu vallan tuosta pois.

Lopuksi vielä uudelleen sitä seuraamista. Ihan pientä pätkää ja paljon perusasentoja. Alkoi tuntua jo aikas hyvältä, kyllä se sieltä vielä tulee.

Niin, se yskä. Sitä ei ole vieläkään näkynyt.