Oli vähän sellainen teletappimainen "uudestaan!" -olo, kun sunnuntainakin lähdettiin SDP:lle agilitykisoihin. Sunnuntainakin tehtiin kaksi nollaa ja sunnuntainakin sijoituttiin toisiksi ja kolmansiksi!

Ohjelmassa oli kaksi agirataa, joista ensimmäinen tuntui tutustuessa tosi inhottavalta. Etenkin alku tuntui siltä, että siitä en selviä ikinä. Siinä oli kolme rinnakaista hyppyä, joista kaksi hypättii samaan suuntaan ja kolmas sitten toiseen. Päädyin ottamaan ne niin, että kaksi ensimmäistä oli takaakiertoina ja kolma sitten sisäkautta. Tiesin, että onnistun, jos ajoitus on kohdillaan, mutta jos ajoitus pettää, niin leviää koko systeemi. Ohjasin mielestäni kerrankin tosi rohkeasti ja sain kuvion onnistumaan. Vissiin siitä innostuneena unohdin sitten ohjata esteen numero viisi kokonaan. Into suoritti sen, mutta lähti ihan väärään suuntaan kohti keppejä, kun piti mennä ihan päin vastaiseen suuntaan putkeen. Sain kuitenkin pelastettua ja päästiin jatkamaan. Lopun hyppykuviokin meni aika räpeltelyksi, mutta selvittiin siitäkin ja kuin ihmeen kaupalla nollalla maaliin! Ilmeisesti muillakin oli ko. radalla vähän ohjelmaa, sillä sijoitumme tässä jopa toisiksi!

Toinen rata tuntui tutustuessa tosi helpolta. Niinkin helpolta, että aloin jo miettiä missaavani jonkun ilmeisen ansan. Mutta ihan helpolta se tuntui ja mitään isompia ongelmia ei ollut. Takakulman hyppykuviossa olin taas vähän myöhässä ja siinä Into pääsi kaarrottamaan jonkin verran, mutta muuten isompia ongelmia ei ollut. Viikonlopun neljäs nolla ja tällä radalla tultiin sitten kolmansiksi.

Aikamoinen agiviikonloppu! Neljä rataa, neljä nollaa ja kaikilla vielä palkintopallilla. Ihan huippua, tällä jaksaa taas jonkin aikaa :).