Keskiviikkona valkkuryhmän treenit. SDP:llä oli tosi kylmä. Hrrr.

Pekka veti treenit ja teemana oli tekniikka. Ensin tehtiin muistitehtävä. Kentällä oli esteet 1-6 ja Pekka sitten kertoi, että missä järjestyksessä mennään (esim. 4-2-6-1-5-3 tai jotain sen tapaista). Piti olla silmät kiinni tai selin rataan, eli esteitä ei saanut katsoa, eikä siis mitenkään perinteisesti tutustua. Oli yllättävän vaikeaa. Itse opin ja muistin estejärjestyksen ihan hyvin, mutta en jotenkin osannut kehittää loogisia ohjauksia ilman perinteistä tutustumista. Hyvä harjoitus. 

Toisena teemana oli sitten leikkaukset (jee!!) ja "ohjaa ja liiku" (toinen jee!). Liikuttiin siis meikäläisen todellisilla vahvuusalueilla. NOT.

Ensin tehtiin lyhyttä pätkää, joka piti ohjata leikaten. Tästä selvittiin (siitä geenivirheestä huolimatta!) aika kohtuullisesti. Oman ajoituksen ja rytmityksen kanssa on kyllä tekemistä. Into kääntyy leikkauksilla ihan hyvin, kun vaan itse teen ne oikein. Näitä pitäisi vaan treenata ja on ihan hyvä, että joku pakottaa välillä näitä tekemään :).

Toinen pätkä oli sitten sellainen, joka vaati vähän juoksunopeutta. Pussin jälkeen oli hyppy ja putki ja sinne piti ehtiä päällejuoksuun. Nämä on vähän sellaisia, joita pelkää. Alan aina panikoida, että törmään Inton kanssa ja sitten mamoilen. Etenkään ulkopuolelta en oikein uskaltanut edes kunnolla kokeilla, että miten ehdin. Sisäpuolelta saatiin sentään ensin sellainen tuurionnistuminen ja sitten lähdön paremman ajoituksen kanssa ihan kunnon onnistuminenkin.

Ihan kivasti Into meni, eikä ollut enää ollenkaan samanlainen sinko kuin tiistaina. Lisäksi tuskaa lievitti kakku ja karkki, joita mussutettiin Spotin 0-voiton ja Inton hyppyvalioitumisen kunniaksi. Kaiken kruunasi loppuverkoilla nähdyt upeat revontulet. Oli kyllä tosi hienon näköistä!