Töissä on ollut tällä viikolla otsikon mukaista menoa. Maanantaina ja tiistaina tuli työpaikan penkkejä kulutettua yli kellonympäryksen, joten toko- ja agitreenit jäivät väliin. Huonoksi onneksi samalle viikolle osui keskiviikon valmennusryhmän treeneissä vetovuoro, joten siitä tulikin sitten Intolle kolmas lepopäivä putkeen.  Keskiviikkona ehdittiin sentään pitkälle metsälenkille.

Torstaina sitten pientä ryhtiliikettä ja Tallille tokoilemaan. Molemmat pojat pääsivät mukaan.

Into aloitti tunnarilla. Oma ihan oikealla, lähti jostain syystä vasemmalta haistelemaan (lähtee yleensä oikealta) ja tuli omalle sitten ihan viimeisenä. Palkkasin namilla vauhdista.

Seuraamisessa paino lähinnä paikassa (itse en sitä takaosaa näe enkä hahmota). Tuntui ihan OK:lta. Jonkin verran palkkailin myös käännöksissä ja vahvistin näin kontaktinpitoa niissä.

Kaukoja ensin kisamatkalta pidempi sarja ja sitten tekniikkaa läheltä. Into oli mukavan rennon oloinen. En tiedä, että tuleeko niistä kaukoja ikinä, mutta kamalasti me yritetään!

Idari. Ensin muistaakseni istu-maahan-seiso. Seuraamisiin lähdöt namipalkalla ja seisomisesta pallo. Sitten toinen järjestyksessä maahan-seiso-istu. Tässäkin taas seuraamisiin namipalkka ja seisomisesta pallo. Viimeinen istuminen myös namipalkalla heti liikkeestä. Nyt Into oli taas hyvä ja aika varman oloinen.

Ohjattua, tai sen merkkiä siis. Heittelin kapuloita merkin liepeille ja Into sitten merkille. Pystyi menemään aika suoraan (usein lähtee kauhealla kaarella merkille, kun kapulat on siinä lähellä), mutta vaikeaa se kapuloista luopuminen on. Ensimmäisellä kerralla kun vapautin ja heitin namin, iskeytyi Into namin sijaan kiinni lähimpään kapulaan. Tästä pienet ohottelut ja muilla kerroilla malttoi jättää kapulat rauhaan.

Erikseen sitten palautuksia vinoista heitoista. Nyt Into oli näissä tosi hyvä, tuli ihan suoraan joka kerta (tosin ehkä vähän turhan tiiviisti, mutta ei nyt kaikkea kerralla).

Hyppynoutoa niin, että olin itse aika lähellä estettä, jotta joutuu jarruttamaan ja tulemaan huolella luovutusasentoon. Ei ongelmia. Erikseen sitten vielä pari vauhtipalkalla.

Sitten oli Svanten vuoro. Svante sai tehdä vähän seuraamista (puoli metriä edessä ja pomppii), jääviä (kerran istui seisomisen, muuten muisti hyvin), suoran luoksetulon ja hyppynoutoa (kalisutteli, joten pitoa erikseen). Se oli ihan järjettömillä kierroksilla ja 80 % treeniajasta se oli jossain minun silmieni korkeudella. Melkein jo vaarallista touhua!

Lopuksi Into pääsi tekemään tatseja puomille ja aalle ja keinulla vähän paukuttelua. Svante sai tehdä puomia ja keinua ja pari putkea.

Kivat treenit. Molemmat pojat oli oikein päteviä ja menikin vain vajaat 45 minuuttia. Kerrankin maltoin olla hinkuttamatta liikaa, vaikka aikaakin olisi ollut.