Tokon treenaaminen on ollut nyt tosi vähäistä. Ulkona on sen verran extreme-olosuhteet, että siellä ei pysty treenaamaan. Loppuviikosta yritin varata Tallilta vuoroa, mutta täyttä oli sielläkin. Ei siis olla pahemmin treenattu, ihan vaan jotain pientä tehty sisällä. No, eipä tässä nyt mitään paniikkia ole. SM-kisoihin on kolme kuukautta, joten eiköhän ne lumet jossain vaiheessa lähde ja päästään sitten paremmin treenaamaan.

Lauantaina saatiin kuitenkin ihan hyvin treenattua, kun oltiin Annen kanssa Takkulassa treenaamassa. Into aloitti seuraamisella, erityisesti sillä hitaalla kävelyllä, jossa on viime aikoina ollut pientä takaosan laahaamista. Nyt niiaili jonkin verran, mutta ei kuulemma pahasti.

Tunnarissa vähän enemmän kapuloita, muuten kisamainen. Vähän turhaa tarkastelua, mutta ei koskenut vääriin ja oman toi. Palkkasin namilla vauhdista.

Ruutu ihan OK. Aavistuksen edessä, mutta korjasi itse taaemmas, kun odotin. Sitten kerran lennosta merkille ja ruutuun ja tässä ihan nappi paikka. Sitä ei sitten enempää.

Kaukoissa kisamaisia aloituksia ja vähän pidempääkin sarjaa. Nyt vähän ennakoi ja aavisteli. Ilme kuitenkin koko ajan tosi hyvä ja se on nyt ja edelleen (ja varmaan ikuisesti) pääasia.

Sitten ohjatun merkkiä. Tahmeaa on. Erikseen sitten vielä pelkkää merkkiä ja siinä Into on heti parempi. Taidan nyt ottaa sellaisen kuurin, että palkkaan ohjatun merkin, ne huonommatkin, aina. Ja namilla. Lelut pois nyt vähäksi aikaa kokonaan. Pääasiallisesti olen namilla nytkin palkannut, mutta aina toisinaan repsahtanut siihen leluun. Katsotaan, että rentoutuisiko sillä.

Toisella kiekalla Into teki idaria. Ensin istu-seiso-maahan. Ensi yrittämällä seisoi istumisen. Uudella yrityksellä oikeat asennot. Sitten vielä toinen järjestyksessä maahan-istu-seiso. Tämä meni kerrasta oikein.

Kotiin lähtiessä näin kuusi joutsenta lentämässä pohjoista kohti. Kevät on ihan oikeasti tulossa. Ihanaa!