Nyt on yo-juhlat juhlittu ja voidaan palata arkeen (kunnes heinäkuussa on sitten nuoremman rippijuhlat...). Meillä arki=treenit, eli sunnuntaina tokoiltiin Tullilla pienellä porukalla.

Sääolosuhteet olivat varsin vaihtelevat; välillä tuli vettä vaakatasossa ja välillä paistoi aurinko. Inton treenin ajan keli oli jotain siltä väliltä.

Into aloitti idarilla. Järjestys oli maahan-seiso-istu. Tämä meni varsin hyvin. Asennot oikein ja seuraaminenkin tuntui lähes seuraamiselta.

Sitten luoksetulo. Stoppiin avustajalta pallo. Into teki ihan tosi hyvän stopin, oikein lukkojarrutuksella! Hyvä Into! Stopista loppu suoraan vauhtipalkalla ja sitten maasta eteen vielä erikseen. Näissäkin asenne erinomainen.

Sitten tunnari. Anu liikkuroi meille ja pyysin ottamaan kapulat (siis väärät) jo hyvissä ajoin käteen. Tämä olikin vaikeaa. Into toi ensin väärän, oli jotenkin todella epävarman oloinen kapuloilla, merkkasi jo oman, mutta toi sitten kuitenkin väärän. Uusinnalla taisi sitten tulla oikea. Otettiin sitten vielä alusta uudelleen ja taas toi ensin väärän, uusinalla sitten oikea. Itse liikkuroin tunnarin Luulle ja otin myös kapulat ajoissa käteen. Luullakin oli tässä suuria vaikeuksia ja taisi tuoda parikin väärää sekin. Mietittiinkin, että taisi olla meidän molempien koirille vähän vaikeaa, liian tuttu haju tai jotain.

Ohjatussa ensin vasen, muuten OK, mutta luovutus vino. Sitten ajattelin, että hakekoon oikeankin. Kentällä oli aika pitkä ruoho ja kapulaa ei näkynyt lainkaan. Into ei taas voinut lähteä ollenkaan, kun ei nähnyt kapulaa. Hermostuin jo vähän ja kävin kiikuttamassa sen kapulalle. Sitten otettiin uudestaan ja nyt lähti ihan tosi hienosti oikealle, vaikkei edelleenkään nähnyt kapulaa merkiltä lähtiessään.

Lopuksi ruutu. Idarin iso pinkki merkki oli ihan ruudun edessä ja Into pysähtyi siihen. Sain kyllä lisäkäskyillä sitten ruutuun. Uusinta toisesta suunnasta (ilman sitä hämymerkkiä) ja nyt oikein hyvä. Palkka oli ruudussa valmiina.

Paikallaolot tehtiin sitten lopuksi. Nämä hyvin, ei ongelmia kummassakaan.

Lopuksi sitten vielä vähän seuraamista ja uudelleen se tunnari Anun liikkuroimana ja muutenkin samalla sabluunalla (paitsi että nyt Leakin käpälöi niitä kapuloita). Nyt ei ongelmia, oma tuli ja palautuskin taisi olla laukalla.

Virheitä tuli, mutta olin ihan supertyytyväinen Inton asenteeseen. Se oli juuri sellainen kuin pitää!