Maanantai-iltana suunnaksi tokon valmennusryhmän treenit. Kiinnosti kyllä lähtiessä kuin kilo kiviä, olo kun oli viikonlopun(loppujen) jäljiltä varsin ryytynyt. Into kuitenkin puhkui intoa, joten eihän siinä muu auttanut kuin heittää kamat kassiin ja ottaa suunnaksi Hervannan Näyttämönpuisto.

Näyttämönpuisto on treenipaikka, joka ei petä häiriöiden suhteen. Siellä pelataan jalkapalloa, heitellään fris... siis liitokiekkoja ja kulkijaa menee muutenkin suuntaan jos toiseen. Niin tälläkin kertaa.

Aloitettiin paikallaoloilla, nämä Intolta hyvin.

Yksittäin Into teki ensin ihan vaan pelkkää merkkiä. Lähetyksiä ja paikankorjauksia merkillä. Palkkailin sekä namilla, että pallolla.

Sitten taidettiin tehdä tunnari. Kapulat upposivat aika tehokkaasti ruohoon ja Into menikin ensin pitkälle yli. Löysi sitten kapulat ja nappasi oman nopeasti ja varmasti. Vauhtipalkka namilla.

Sitten luoksetuloa. Ensin suora aika läheltä eteen, josta namipalkka. Sitten kisamatkalta. Tuli kuin ammus, mutta sain itsensä pysäytettyä eteen ilman että törmäsi. Kolmas oli sitten jo tosi hyvä, kovaa ja korrektisti eteen. Tästäkin ensin nami ja sitten lelu.

Lopuksi ruutu, jossa palkka valmiina. Ruutu oli kävelytien vieressä ja en tiedä johtuiko kävelytiestä ja siinä kulkevasta liikenteestä vai mistä, mutta  Into tekin ruutuun mennessä banaanin vasempaa, kun yleensä tekee oikeaan. Ruutuunkin meni ihan vasemmasta etureunasta. Palkka löytyi vasta kun kerroin sen olemassa olosta. Toisella vielä pahempi banaani (edelleen sinne vasempaan) ja jopa sivusta sisään ja vähän yli ruudusta. Onneksi ei tajunnut ruudussa olevaa palkkaa, joten huusin vain pois ja otettiin uudestaan. Nyt tosi hyvä paikka (tosin edelleen vähän oudosti vasemmalla) ja siitä sitten ruudussa oleva palkka.

Lopuksi tein vielä itsekseni pienen pätkän seuraamista ja kaukoja ihan läheltä.

Ihan kiva pehmeä lasku tokoarkeen reilun viikon tauon jälkeen. Nyt kun vielä saisi itsensä raiteilleen tämän arvokisaputken jälkeen. Väsyttää nimittäin vieläkin jonkin verran.