Keskiviikkona olimme Inton kanssa ihan keskenämme treenailemassa Loukonlahdessa. Vaikka oltiin iltamyöhään liikenteessä saimme silti seuraksemme samalle nurtsille pari jalkapalloilijaa. Hyvät häiriöt siis, jos ei muuta.

Into aloitti seuraamisella, joka tuntui taas hyvältä. Palkkailin pääasiallisesti perusasennoista, mutta myös muutaman liikkeellelähdönkin. Sivuaskelia ja pikkukäännöksiä tehtiin myös jonkin verran.

Sitten kaukoja. Lähinnä vaan sitä ekaa vaihtoa ja asennetta. Tän suhteen alkaa olla hanskat vähän tiskissä, mutta näillä mennään.

Tunnariin levittelin aika paljon kapuloita laajalle alueelle. Oma äärimmäisenä vasemmalla. Into lähti oikealta ja haisteli koko kapulamäärän huolella läpi, ennen kuin osui omalle. Sitäkin vielä vähän tarkasti, mutta palautti sitten ja ihan tosi hyvällä laukalla. Ihan jees. Hermo piti hyvin, vaikka joutui kauan etsimään.

Ohjatussa tulikin sitten taas vähän vääntöä. Ensinnäkin se merkki oli taas niin huono. Siihen päätin nyt kuitenkin olla puuttumatta. Ensin oikea ja se ihan OK, taisin ottaa eteen asti. Sitten piti hakea vasen, mutta Into meni keskikapulalle. Sain kyllä yhdellä käskyllä korjattua, mutta eihän tuollainen kelpaa. Tein uudelleen, taas sama juttu ja vielä kolmannenkin kerran, vaikka tässä yritin jo helpottaa ja omalla liikkeelläkin vahvistaa oikeaan suuntaan lähtöä. Tässä sitten meni jo vähän hermotkin ja kävin kiikuttamassa niskasta sinne oikeaan suuntaan. Ja kas kummaa, seuraavalla se sitten yllättäen onnistuikin. Huoh.

Otin sitten vielä erikseen palautuksia vinoista heitoista. Ihan OK. Kuumuu näissä vaan aika tavalla ja puree kapulaa jonkin verran.

Jääviä ihan vaan suorasta seuraamisesta. En itse tiedä, että miten teki, mutta asennot kaikki oikein. Nämäkin tuntuvat nyt mukavan varmoilta tällä hetkellä (kuuluisia viimeisiä sanoja...?).

Sitten kierron kautta yksi stoppi, joka aivan sairaan hyvä. Uskaltauduin heittämään pallon palkaksi. Erikseen maahanmenoja niin, että itse peruuttelin edellä. Näihinkin alkoi löytyä asennetta. Sitten vielä sitä luoksetulon loppuosaa, tuli hyvin!

Loppuhuipennuksena ruutu, jossa palkka valmiina. Tähän Into teki tosi hyvän merkin ja ruutuunkin meni hyvällä vauhdilla ja asenteella.

Paitsi että sitten päätin vielä kuitenkin tehdä ohjatun siihen viereiselle hiekkakentälle, jossa kapulat näkyvät paremmin kuin ruohossa. Tässä ei ongelmia, molemmista puolista vauhtipalkka.

Ohjatun vääntöä lukuunottamatta Into oli taas ihan pro. Torstaina vielä ehkä viimeiset virittelyt ja sitten suunta kohti Kuopiota. Jännää!!