Erja kävi eilen hieromassa Svantea. Edelleen on selkälihaksissa kireyttä. Pitänee ottaa vielä lisää näitä hierontakertoja.

Muuta ei eilen sitten oikein tehtykään. Agilitytreenitkin jäi väliin tuon hieronnan takia.

Vatsantoiminta on koko porukalla edelleen aika vilkasta. Viime yönä päästin koiria kaikkiaan kolme kertaa ulos *haukotus*. Jätin nyt aamuruuan väliin, toivottavasti tilanne alkaisi hiljalleen rauhoittua.

Oivallahan todettiin viime viikolla hypotyreoosi. Se saa nyt aluksi Thyroxinia (jos nyt nimen oikein muistan) kuusi tablettia aamuin illoin. Onneksi Oiva on helppo potilas ja syö tabletit nurisematta, kun ne heittää ruuan joukkoon. Tänä aamuna jouduin antamaan lääkkeet perinteisin keinoin (työntämällä nieluun), mutta ongelmitta meni sekin ja sain kaikki kuusi annettua kerralla. Kilpirauhasarvo otetaan uudelleen parin kuukauden kuluttua ja sitten ymmärtääkseni sen mukaan säädetään tuota lääkitystä kohdalleen. Mutta koko loppuelämänsä ajan Oiva tuota joutuu nyt sitten syömään. Toisaalta jos lääkitys edes yhtään auttaa Oivan iho-ongelmiin (jatkuvat hotspotit, tulehdukset yms.), niin on se sen arvoista.