Joku on vienyt tokomotivaationi. Sitä ei tahdo löytyä mistään. Motivaatiopulasta huolimatta raahauduin maanantaina valmennusryhmän treeneihin, koska kahden seuraavan viikon treenit jäävät erinäisistä syistä väliin.

No, kannatti raahautua, sillä Into oli tänään vallan mainio. Toki tehtiinkin taas vaan kivakivaa, kun en ollut yhtään vääntötuulella.

Aloitettiin ruudulla ja otettiin vaan paikanhakuja läheltä. Vasemmalta puolelta vähän edestä oli selkeästi vaikein. Into siirtyi aina vaan juuri ja juuri ruutuun. Tätä jouduttiin ottamaan jokunen kerta. Muuten hyvin.

Tunnarissa taas reilusti kapuloita aika laajalle alueelle leviteltynä. Muut hajustamattomia. Tässä ihan OK suoritus. Into joutui etsimään aika kauan, mutta toi oman melko pian kohdalle osuttuaan.

Seuraaminen alkaa tuntua aika kivalta. Nyt oli hitaassakin ajatus mukana ja piti paikan hyvin. En olisi ikinä uskonut tätä sanovani, mutta olen tällä hetkellä aika tyytyväinen Inton seuraamiseen. No, eiköhän se siitä taas kohta johonkin suuntaan leviä...

Hyppynouto ensin käskytettynä ja sitten vinoja heittoja niin, että Inton piti kiertää esteelle sekä mennessä, että tullessa. Tässä kerran melkein mokasi, mutta muuten teki kyllä tosi hienosti, vaikka olikin aika vaikeita heittoja.

Paikallaolot ihan OK, ei huomauttamista. Erikseen vielä alkuja ja loppuja, nämäkin ihan ongelmitta.

Lopuksi vielä kaukoja. Siinäkin asenne ihan kohdillaan. Tein yhden kisamittaisen sarjan, sitten pari vain ekaa vaihtoa ja kerran vapautin leluun heti käännyttyäni. Läheltä erikseen vielä pientä jumppaa.

Jääviäkään ei Into tänään sotkenut, vaan teki ihan oikein.