Maanantaina pidettiin lepopäivä rankan viikonlopun jäljiltä. Into vaikutti ehkä hitusen jäykältä aamulla ja päätin jättää illan agitreenitkin väliin. Vähän maanantaina tokoiltiin pihalla ja illalla tehtiin pitkä metsälenkki. Teki varmaan ihan hyvää meidän kaikkien nivelille.

Vaan tiistaina olikin sitten jo uusi päivä ja uudet kujeet. Heti töiden jälkeen lenkin yhteydessä otettiin vähän tokoa. Seuraaminen oli ihan jees. Luoksetulon loppupätkä melko hyvä, stoppeja otin kiertämisen kautta. Into tuli ihan järjetöntä kyytiä ja jarrutusmatka venyi, mutta asenne pysähdyksissä oli sitä mitä haen. Lopuksi suora luoksetulo ja tässäkin vauhti kohdallaan, eikä ennakointia.

Ruudun suhteen pelasin nyt varman päälle, siellä oli palkka valmiina. Merkki oli oikein hyvä ja nopea ja ruutukin toki hyvä. Toinen tyhjään ruutuun ja paikka oikein hieno, hyvä Into! Sitten idaria, jossa ensimmäisellä kerralla jäi istumisen seisomaan, otin alusta uudelleen ja nyt teki kaikki asennot oikein. Ehkä tämäkin tästä.

Ohjatussa vei itse kapulat ja autoin omalla liikkeellä lähtemään merkiltä oikein. Hyvä ja nopeat noudot. Kaukojen ekaa asentoa otin tosi pitkältä matkalta. Kerran jumitti istumisessa, muuten hyvin. Lisäksi sitten erikseen vähän lähempää muita vaihtoja peruutellen, ihan jees. Sitten kentälle alkoikin valua pieniä jalkapalloilijoita, joten me siirryimme uimaan. Tai siis koirat. En minä.

Illalla oli agitreenit Mouhijärvellä. Teemana backlapit ja jaakotukset. Itse olisin jonkun kohdan ohjannut ehkä hitusen eri tavalla, mutta ihan kohtuullisesti onnistui noillakin. Ekaa backlappia jouduttiin ottamaan pari kertaa, kun Into ampui takana ansana olleeseen putkeen, toisen putken jälkeiseen jaakotuksen ohjasin itse ensin huonosti, kun kuvittelin, etten ehdi. Mutta ei siis ihan toivotonta tällä kertaa.