Tällaisesta sairaslomailusta minäkin tykkään. Voi tehdä ihan mitä vaan, kunhan oikea ranne ei rasitu. Ja sellaisia juttuja on aika paljon.

Tänään tehtiin aamupäivästä koirien (taas koko porukka mukana) kanssa yli kahden tunnin metsälenkki. Toiveeni oli kuultu, sillä vettä ei satanut nimeksikään ja aurinkokin paistoi hetkittäin. Olipa kivaa.

Illalla oli sitten agitreenien vuoro. Tehtiin sellaista 31 esteen rataa, jossa oli muutama vähän mietitytävä kohta. Heti alussa oli sellainen hyppysuora, jossa viimeiselle piti tehdä takanaleikkaus ja sitten kääntää aika tiukasti takaisin päin. Tässä leikkaus kyllä onnistui, mutta sitten Into lähti kaarrottamaan. Se tekee sen tosi helposti, kun jään vähän kauas, alkaa heti tehdä omia ratkaisujaan kun välimatkamme kasvaa. Nyt ei mennyt väärille esteille, mutta selkeästi harkitsi. Tätä kokeiltiin sekä valssilla että saksalaisella. Vaikka saksailaisella kääntyikin ehkä paremmin, jäi itselle valssista vähän varmempi fiilis.

Sitten tuli kolme peräkkäistä niistosokkaria, näitä vähän epäilin etukäteen, mutta onnistuivat hienosti. Putken kautta takaakiertoon ja siitä keinulle. Tein tämän pakkovalssilla, mutta Markon vinkistä kokeilin suuresti inhoamaani saksalaista ja sillä oli kyllä parempi. Ekalla kerralla Into teki aivan järkyttävän hienon keinun. Oli pakko lopettaa rata siihen ja palkata. Keinun jälkeinen päällejuoksu piti tehdä huolella, muuten livahti käsistä. Kepit Into haki niin tässä kuin radan alussakin hienosti jyrkästä avokulmasta.

Keppien jälkeen oli takaakierto hyppy ja sitten okseri, johon tein ennen putkea valssin. Ensin valui, mutta kun otin tiukemmin, kääntyi Into hienosti, rimatkin pysyivät hyvin. Loppusuoralle ehdin tekemään kaavailemani päällejuoksun, kun vaan irrotin puomin jälkeiselle hypylle ja lähdin rohkeasti.

Into tuntui kivalta (lukuunottamatta sitä pientä kaarrotusta) ja tuli ihan hyvin ohjauksiin.

Oman vuoron jälkeen ehdin jo vaihtaa kengät ja syödä Lauran ja Nellan hyppyvalio-kakkua, kun Marko ehdotti, että otetaanko vielä nolla tai ulos -kierros. No, ei muuta kuin uusi kenkien vaihto ja radalle. Ja mehän tempaistiin se sitten samoin tein nollana Inton kanssa! Viime viikolla meni 29 esteen rata, nyt esteitä oli 30. Se taitaa siis olla meidän uusi ennätyksemme!