Sunnuntai kului Tamskin agikisoissa, ensin aamusta talkoilin ykkösluokissa, sitten kisasin Viskin kanssa kakkosissa ja Svanten kanssa kolmosissa, kaikkiaan siellä tuli vietettyä rapiat 13 tuntia :-o.

Pian piti toki mennä itse Viskin kanssa, mutta yllättäen sitten estyikin ja minä pääsin sitten ohjaimiin. Laskelmieni mukaan olen ohjannut Viskiä viimeksi heinäkuussa T-leirillä, joten lievästi epävarmoin fiiliksin lähdettiin radalle. Ensin oli hyppäri, josta en tykännyt ollenkaan. En löytänyt siihen mitään rytmiä ja etenkään Viskille (tai minulle Viskin kanssa) se ei sopinut ollenkaan. Saimmekin sitten sössimisteni jälkeen sen verran kieltoja aikaiseksi, että tulos oli hyl. Viski oli hyvin kuulolla, itse olin tosi huono.

Argirata oli mukavampi ja vaikka tästäkin hyl, oli meno paljon paremman tuntuista. Kepeille tultiin suoraan putkesta ja siinä Viski meni toiseen väliin, aan kontakti oli hieno ja lähti vasta luvalla, puomillekin pysähtyi, mutta valui maahan asti, joten siitä toinen kielto. Kolmas tuli sitten, kun otin vastaisella ennen yhtä hyppyä niin, että Viski kääntyi jo ennen hyppyä. Tämä kuitenkin tuntui jo agilitylta ja edelleen Viski oli tosi taitava ja hyvällä asenteella liikenteessä, ohjaajalla oli vaan ihan väärät koordinaatit.

Svanten kisan aika kun tuli, aloin olla jo melko poikki. Svante sen sijaan oli vähän turhankin kovilla kierroksilla. Meille tulokseksi vitonen, itse katsoin, että Svante oli aalla jo aika alhaalla, enkä sanonut mitään vaan annoin mennä. Siitä sitten kontaktivirhe, muuten melko OK rata. Yksi jo etukäteen ajateltuna epätoivoinen valssi osoittautui epätoivoiseksi ratkaisuksi, siinä vähän tuhraantui aikaa ja jossain kaarteessa päästin Svantea myös turhaan kaarrottamaan, mutta ei mitään isompaa.