Aloitetaan nyt vaikka toteamalla, että Into on edelleen aivan ihana :).

Into täytti eilen kahdeksan viikkoa ja sen kunniaksi käytiin vähän autoilemassa (ostamassa Intolle lisää ruokaa). Laitoin sen nyt ensimmäistä kertaa (tähän asti ollut autossa Ansan pikkuboksissa) häkkiin auton perään ja Into oli siellä kuin olisi ikänsä häkissä matkustanut. Täysin rauhallisesti ja äänettä. Uskomaton koira.

Samalla reissulla poikettiin Bauhausiin vähän possunkorvia ostamaan. Ensin Intoa vähän jännitti (etenkin ulkona vastaantulleet rämisevät ostoskärryt), mutta hetken päästä se jo roikkui hihnassa sitä repien. Muutama ihminenkin kävi rapsuttelemassa ja ihastelemassa, sekös Intolle sopi oivasti. Oikein hyvä paikka pennun sosiaalistamiseen muuten, pennun saa viedä kauppaan sisälle ja ainakin eilen siellä näkyi trukkia sun muuta ja kuului kaikenlaisia outoja ääniä. Taidetaan poiketa toistekin.

Eilisen 8-viikoispäivän kunniaksi punnitsin (tai Saara punnitsi, niin ei tarvinnut itse mennä vaa'alle :-p ) Inton ja se painoi 4,2 kg. Eli paino ei ole tainnut viikossa pahemmin nousta :-o. Päätin heti vähän kasvattaa ruoka-annoksia, vaikka ei Into nyt ainakaan omaan käteen mitenkään liian laihalta tunnu.

Isojen poikein kanssa on viime aikoina lenkkeilty pääasiallisesti jäällä, kun siellä taas pääsee hyvin kulkemaan. Oiva on ollut taas vähän rasittava, se kun ei siis osaa kulkea _jäällä_ vaan sen pitää singahtaa sinne, missä on maata eli siis lähimpään saareen tai sitten vastarannalle, riippumatta siitä kuinka pitkä matka sinne on. Toki se käskyttämällä pysyy lähituntumassa, mutta se ei nyt ole kovinkaan rentouttavaa meille kummallekaan. Pitänee ottaa taas flexi käyttöön noille jäälenkeille.

Elvis on ollut aika hyvä. Tai aamu- ja muilla pikkulenkeillä, joilla Into on mukana se on aika vaisu (noh, Elviksellä kun on kaksi isoa fobiaa; pentukoirat ja fretit...), mutta kun mennään ilman Intoa, on se varsin vauhdikas ja innokas. Olenkin miettinyt, että uskaltaisiko sitä Rimadyl-annosta vähän pienentää. Vaikka Rimadyl käsittääkseni varsin hyvin siedetty särkylääke onkin, täytyy sen jatkuvasta syöttämisestä olla jotain haittaa, ainakin pidemmällä aika välillä.

Svante haluaisi kovasti leikkiä Inton kanssa ja kai Intokin Svanten, mutta ihan vielä vauhti ja refleksien nopeus ei tällä parivaljakolla kohtaa. Mutta eiköhän sekin sitten ajan kanssa.