Tämän viikon treenit on nyt taputeltu. Sunnuntai menee pitkälti töissä, joten treenailemaan ei ehditä. No, tällä viikolla on joka päivä jo jotain tehtykin, eli lepopäivä (tai kaksi, kun maanantaikin menee aamusta iltaan töissä) tulee ihan tarpeeseen.

Perjantaina ajeltiin Pian ja Maijun kanssa Kana-areenalle. Olin itse tosi väsynyt ja vähän päänsärkyinenkin, enkä siis ollenkaan parhaimmilani, mutta ihan hyvin saatiin silti treenattua.

Into aloitti idarilla. Seiso-istu-maahan. Meni ensimmäisen istumisen maahan, olin itsekin kyllä ihan ulapalla ja annoin käskyn ihan väärin. Uusinnalla sitten paaaljon parempi ja kaikki asennot oikein.

Tunnari pitkällä matkalla. Into lähti kauhella banaanilla kapuloilla. Sääti siellä aika kauan ja nostikin yhtä väärää, mutta toi sitten toki oikean.

Luoksetulo ensin suoraa ja sitten stopilla niin, että avustaja heitti heti palkan. Nämä ihan hyvin, stopissakin oli hyvin asennetta.

Kaukoja kisamaisella alulla. Nyt selvästi häiriintyi takana olevista ja oli aika tahmea. Kävin vähän huomauttamassa ja sen jälkeen mielestäni paransi. Erikseen vielä lähempää ja siinä jopa jo vähän varasteli asentoihin.

Välissä tehtiin paikallaistuminen ja paikallaolojen alkuja ja loppuja häirittynä. Istuminen oli hyvä ja häiriöihin ei mennyt. Omalla käskyllä alas ja ylös.

Toisella kierroksella seuraamista. Pitkää suoraa eri nopeuksilla. Hidas on nyt selvästi jäänyt meillä vähän vähemmälle, siinä ei pidä paikkaa yhtä hyvin kuin muissa. Se pitää nyt ottaa erityistarkkailuun.

Sitten tunnari vielä uudelleen. Nyt parempi. Edelleen Into varmisteli turhaan, mutta ei koskenut vääriin.

Lopuksi vielä kaukojumppaa vähän lähempää, tuntui ihan kivalta.

Kiva treeni-ilta, kiitokset taas kaikille seurasta.

Lauantaina suuntasin ihanassa auringonpaisteessa Pirkkahallille treenailemaan. Tehtiin taas vähän kaikkea. Johtuiko auringosta vai mistä, mutta Into tuntui tosi hyvältä.

Ensin idari ilman merkkejä. Sama järjestys kuin eilen, ei ongelmia.

Ruutua seuraavaksi. Palkkasin pari merkkiä, ruutuun tosi hyvin ja hyvälle paikalle. Erittäin hyvää on se, että Into on nykyään ruudussa aktiivinen. Jos en kuittaa mitenkään, lähtee heti korjaamaan paikkaa. Erikseen sitten vielä vähän ruutuhullutusta merkin ja ruudun väliä juoksuttaen. Oli Intosta ihan superkivaa. Näissä ruudun paikka valui vähän taakse, mutta ei haittaa. Mieluummin ajatus siellä kuin etureunassa.

Kaukoja. Kisamatkalta ekaa vaihtoa ja läheltä sitten sarjaa. Tuntui hyvältä. Edestä on kyllä tosi vaikea nähdä, että nouseeko kunnolla istumaan vai jääkö vähän matalaksi. Kävelinkin nyt aina Inton luokse palkkaamaan.

Tunnari ihan normaalisti. Oli hyvä tässäkin. Ei varmistelua, tosin osuikin omalle vasta hetken haisteltuaan, mikä vaikuttaa. Mutta hyvin siis.

Ohjatussa heittelin kapulat, joten olivat vähän missä sattuu. Merkiltä ensin palkka, sitten sai hakea molemmat puolet. Oikein hyvin. Palkkasin vauhdista ja erikseen sitten tehtiin vinoista heitoista palautuksia. Oikealta tuli ensin vinoon, vasemmalta heti hyvin ja oikealta sitten uusinnalla hyvin.

Sitten sitä seuraamista ja erityisesti hidasta. Yritin nyt olla tosi tarkkana paikan suhteen ja huomautin heti, kun edes suunnitteli valuvansa eteen. Into reagoi näihin ihan hyvin ja meni vähän varovaisen oloiseksi, joka ei ole ollenkaan huono juttu tässä liikkeessä. Normaali käynti ja juoksu tuntuivat hyvältä, samoin sivuaskeleet ja peruuttaminen.

Lopuksi vielä suora luoksetulo vauhtipalkalla ja erikseen loppupätkää naksulla ja namilla. Into oli mainio näissäkin.

Svante pääsi sitten lopuksi vielä keräämään merkit ja nauhan. Hoiti homman tehokkaasti ja suorastaan ammattimaisesti :).