Maanantaina taas perinteiset valmennusryhmän treenit. Illan piristeenä Maijun ihana pieni Ihme. Melkein tuli pentukuume itsellekin.

Into aloitti idarilla. Istu-maahan-seiso. Ensin ei voinut istua ja sitten ei voinut seistä. Tai toiste päin. Näiden kanssa kuitenkin taisteltiin hetki, että saatiin onnistumaan.

Kaukoja kisamatkalta. Ensin ekasta noususta palkka, sitten koko sarja. Vähän oli tahmea ja ahdistuneen oloinen, mutta pystyi jotenkin kuitenkin tekemään. En tiedä. Kaukot tuntuivat jo paremmalta jossain vaiheessa, mutta nyt oli taas vähän hankalampaa.

Tunnarissa vähän normaalia enemmän kapuloita, ei muuta ihmeellistä. Into joutui etsimään vähän aikaa, mutta teki hyvin töitä ja löysin oman. Palautus olisi voinut olla nopeampi.

Ruudussa ensin palkka merkiltä, joka oli aika hyvä. Ruutuunkin hienosti ja paikkakin mainio. Loppuosaa sitten erikseen, ei ongelmia siinäkään.

Sitten vielä vähän seuraamista. Alku hiukan levoton, mutta parani. Etenkin juoksupätkä tosi hyvä.

Hyppynouto kokonaisena liikkeenä, oli oikein hieno. Nyt jo varuiksi vähän tönäisin kapulaa syvemmälle suuhun irrotus-käskyllä. Tiistain tarraamisten jälkeen muistui mieleen tämäkin asia. Pitää aina välillä vähän muistutella Intoa.

Sitten vielä idari uudelleen. Nytkin jotain pientä säätöä, mutta lopulta taisi olla oikeat asennot.

Saman aikaisesti Into hinkutti lähinnä kaukoja, idari tehtiin kertaalleen kokonaan ja nyt varmat ja hyvä asennot. Myös pari paikanhakua ruutuun vähän lähempää. Nämäkin hyvin.

Tokojen jälkeen sitten vähän vielä kontaktihullutusta aalla ja puomilla Anun avustamana. En tiedä, Into on jotenkin niin tasainen koira, ettei oikein nosta tuosta kierroksia, mutta yritetään nyt ainakin jonkin aikaa.

Idarin takkuamista lukuunottamatta oikein mainio treeni-ilta :)