Keskiviikkona agiliidettiin perinteiseen tapaan Nokialla Svanten kanssa. Anun radoilla oli mukamas tilaa, mutta kuitenkin aika tiukkaa pyöritystä. Svante oli taas vallan mainio, kuinkas muuten!

Ensimmäisellä radalla oli tosi ahdas välistäveto, josta ei hirveän sujuvaa saatu. Oikein se meni joka kerta, mutta vähän töksähdellen. Toki välikin oli isolle koiralle melko hankala. Välistävedon jälkeen oli hyppy, joka osoitti keskelle keppejä, eli kepeille mentiin toooosi jyrkästä avokulmasta. Tämän Svante haki joka kerta hyvin. Kepeiltä putkeen (aan alla, ei valintaongelmia) ja putkesta sitten pienellä vekkauksella hypylle, josta jyrkkä käännös aalle. Svante ihanasti oikein keskittyi kääntymään ja teki tosi tiukan kurvin (teen siis todella harvoi tällaisia, että heitän koiran ja leikkaan itse takana, oli Svantelle vähän outo kuvio).

Aalta piti seuraava hyppy kiertää takaa ja sitten siihen 90 asteen kulmassa oleva toinen hyppy niinikään takaa. Ensimmäiselle heitin takaakiertoon ja toisen vein jaakotuksella. Ihan OK. Kokeilin myös niin, että jäin itse sinne ulkopuolelle ja ohjasin molemmat sieltä takaa, yllättäen sekin toimi Svanten kanssa hyvin.

Toinen rata olikin vähän iisimpi. Ekalla yrityksellä tein keppien jälkeen valssin ja seuraavalle hypylle tiukan leikkauksen, onnistui kyllä, mutta toisen radan perinteinen kepeiltä mukaan otto ja hypyltä vähän vetämällä aalle oli kyllä kuviona parempi. Svante haki aan (jonka alla siis putki) tosi superisti, meni aivan siinä reunasta putken suuta hipoen aalle, vaikka itse olin aika kaukana. Ja ei edes vilkaissut putkea. Yhteen kohtaan tei myös backlapin, mikä onnistui ihan OK, mutta Svanten kanssa ko. kohta oli pakkovalssilla paljon nopeampi. Sen liikkuminen on kuitenkin niin paljon kiinni minun liikkumisestani. Kivaa oli ja Svante oli taas aivan super! Hennalle kiitokset nakkien lainasta ja Tuitulle hyihyi! nakkivarkaudesta.

Ennen agitreenien alkua tein Inton kanssa hiukan tokoa. Asvaltilla treenattiin, eli vauhtijutut jätettiin suosista väliin. Seuraaminen tuntui ihan OK:lta. Käännöksissä pää edelleen elää, mutta kokonaisuutena kuitenkin ihan kivan tuntuista tekemistä. Hitaassa kävelyssä kyllä ilmeisesti ylityöskenteli jonkin verran, sillä tunsin jotakin omissa pohkeissani, eli ilmeisesti takaosa kääntyi vinoon. Paikka pysyi kyllä hyvänä koko ajan. Jäävät kaikki oikein kivasti, istuminenkin vaikutti kohtuullisen nopeaalta (yritin varjosta nähdä, että miten tekee). Kaukotkin hyvin, yksi maasta istumaan nousu jäi vähän vajaaksi (toinen etujalka edemmäksi), tätä pitää muistaa taas vahvistaa erikseen. Sitten muutama kapulan luovutusasentoon tulo ihan läheltä, hyvin ja nopeasti. Lopuksi vielä eteen-sivulle-eteen-leikkiä, edelleen sivulle siirtymiset jäävät helposti vähän vajaiksi, tekniikkaan olen tyytyväinen (ei pomppaa).