Perjantai-iltana oltiin taas perinteiseen tapaan navetalla puuhastelemassa.

Into aloitti tokoilulla. Ensin seuraamista ja erityisesti käännöksiä vasemmalle, sitten jääviä, joissa taas kevyttä sekoilua. Etenkin istuminen häviää, kun tehdään sekaisin. Istumista sitten hinkutettiin enemmänkin ja lopuksi Into teki jo aika makeasti. Kaukoissa haettiin taas taaksepäin työskentelyä, välillä paremmin, välillä huonommin. Pitää itse vaan olla tarkkana, että mistä palkkaa, ettei tule vahvistettua sinne päin tehtyjä vaihtoja.

Agissa Into teki kontakteja yksittäin ja sitten otettiin niitä keppejä. Ensin tehtiin pelkkää pujottelua, ei ongelmia. Sitten hilasin palkkaa hiljalleen kauemmaksi ja Into pujotteli tosi hyvin, vaikka keppien jälkeen tuli vielä putki ja kolme hyppyä (palkka siis vasta siellä).

Svantekin teki kontakteja ja keppejä. Sillä oli taas ihan järjettömät kierrokset ja meni aikas kovaa, etenkin kepit. Kertaalleen meni aalle, vaikka ei ollut tarkoitus, ei siis palkkaa valmiina. Silti aivan loistava kontakti (ja minä olin tästä suunnittelemattomuudesta johtuen tosi kaukana).

Lopuksi molempien kanssa pimeitä putkikulmia ja mutkaputkesta sinne pois päin kääntymisiä. Into hakee pimeät putket hienosti ja osaa myös kääntyä pois näissä tapauksissa hyvin. Sitten kun otin niin päin, että heitin putkeen ja sitten leikkasin sinne taakse, ei Into meinannutkaan millään tajuta kääntyä oikein pois. Tätä helpotettiin palkalla ja sitten oikea suunta löytyi. Svante osaa käänytä putkelta hyvin pois, mutta se ei taas ihan niin hyvin irtoa pimeisiin putkikulmiin, pitää saattaa pidemmälle. Näitä täytyy treenailla enemmänkin.

Molemmat pojat oli taas tosi päteviä, oli kivat treenit.