Viimeksi kaikenlaista, nyt sitä ja tätä. Edelleenkään ei tämä blogin päivitystahti päätä huimaa. Ei vaan tahdo ennättää.

Tiistaina kiidin töistä kotiin, heti jumpalle ja sieltä suoraan agitreeneihin. Olin aivan katki päästessäni Mouhijärvelle ja siltä se meno sitten näyttikin. Illan opetus lienee, että pitää luottaa koiraan. Radalla oli hankala kepeillevienti putken suun houkutellessa takana ja puomillakin perinteinen putkiansa. Molemmat menivät kuin vettä vaan, kun vaan annoin mennä. Heti jos yritin jotenkin auttaa Intoa, meni se väärin. Pitää vaan luottaa.

Keskiviikkona valmennusryhmän treeneissä oli teemana tekniikka ja tehtiin "serpentiinejä", eli rinnakkaisilla hypyillä mentiin milloin mitenkin. Radalla siis vain jokunen hyppy, putki ja kepit. Tosi kivat treenit, etenkin kun nyt on tehty agia ihan urakalla viime aikoina. Vähän keyvempää välillä. Into meni ihan kivasti. Sylkkärissä oli ongelmia, mutta kun vaan pidän käden alhaalla, enkä lähde huitomaan, sain senkin onnistumaan. Välistävedoissa rytmitys on niin tärkeää, rohkeammin vaan pitää liikkua.

Torstaina tokoiltiin Annen ja Lotan kanssa Tullilla. Toko on meillä tällä hetkellä ihan levällään. Näkee, että on treenattu tosi vähän viime viikot. Idarissa Into istui seisomisen. Mistä näitä versioita oikein aina tulee?! Ohjatussa yritti ryysiä väärälle, uusinnalla OK. Nyt vauhtikin ihan normaali. Merkki on edelleen huono, mutta alkaa olla konstit käytettynä sen kanssa. Luoksetulossa valui molemmat stopit, mutta tulipa nyt kokeiltua sitäkin. Ruudussa Into meni ensimmäisellä kerralla sivusta sisään, mutta oikea paikka. Toisella taas sivusta, mutta nyt yli taakse. Sitten menin itse kerran matkalle ohjaamaan ja estämään banaania, tämä OK. Sitten vielä kerta ihan normaalisti ja nytkin hyvin. Treenaamattomuus kostautuu näissä heti. Tosin (selitysosuus) aurinkokin paistoi aika hankalasti vasten, eli sekin saattoi vähän häiritä (Veli Viljo meni nimittäin myös samaan reunaan). Lopuksi otin vielä vähän seuraamista, jossa kontakti pysyy nyt aika kivasti, etenkin liikkeellelähdöissä, mutta myös käännöksissä. Paikka vaan alkaa olla siinä ja siinä, että onko hitusen edessä. Äh, jonkun kohdan kun saa kuntoon, niin toinen leviää. Mutta nyt on pakko ryhdistäytyä tokoilun saralla, eihän tästä muuten tule yhtään mitään!