Illalla treenailtiin Saaran ja Ansan tokoilujen aikana Nokialla.

Ensin Svante. Seuraaminen oli edistävää ja poikittavaa, mutta viretila hyvä, ei takerruta pikkuseikkoihin :). Sitten kokeiltiin ohjattua pitkästä aikaa. Vasen tuli hyvin, mutta oikealta meinasi ampua toki hyvin ärsyttävästi ja ihan lähellä olleeseen ruutuun. Kävin näyttämässä kapulan ja sitten sekin saatiin ylös. Ruudun otin ensin kutsuna ja sitten ihan kunnolla merkin kautta. Ihan OK, meni hyvin ja keskelle (varmaan vahingossa). Idarin asennot oikein, maahanmenoa otettiin sitten vielä erikseen ja yritin saada siihen sähäkkyyttä. Luoksetulo ensin suoraan ja sitten kisanomaisesti. Seisominen tuli hitusen pitkäksi, mutta toisaalta matka oli tosi pitkä ja vauhti sen mukainen. Kaukoissa ensimmäinen maasta seisominen jäi istumiseksi, toisella yrityksellä onnistui. Muut vaihdot hyvin.

Svante oli kaikkiaan varsin mainio tänään, olin oikein supertyytyväinen siihen.

Inton kanssa aloitettiin seuraamisella.  Se oli aluksi taas varsinaista seilaamista, toki keskittyminenkään ei ehkä ollut parasta mahdollista, kun näki Ansan ja muitakin koiria siinä lähistöllä treenaamassa. Mutta parani sitten hiljalleen. Kaukoista otettiin kaikkia vaihtoja ja sitten pari vauhtinoutoa. Ihan okei. Kosketusalustaa nyt naksulla ja lelu palkaksi, ei mikään huippu nytkään, mutta melko hyvä kuitenkin. Sitten yksi luoksetulo ja muutama istuen odottaminen. Lopuksi leikittiin narupallolla ja hienosti pysyi siinä minun lähelläni, vaikkamuita treenasi ihan lähistöllä (myös se Ansa). Saatiin siis tosi hyvä ja onnistunut  häiriötreeni.

Myöhemmin illalla tytöt pelasivat pihassa sulkapalloa, joka osoittautui melko haastavaksi, kun Elvis ja Ansa yrittivät koko ajan pölliä sitä palloa (tai sulkaa tai mikä se nyt onkaan) ja Into taas hyökki mailoihin kiinni. Ja varsinkin Elvikseltä sen pallon/sulan/whatever pois saaminen on melko haastavaa, kun se tunkee sen kitansa uumeniin eikä irrota sitten millään, pitää vain sellaista elvis-ääntä (vouvouvouvou) ja heiluttelee tyytyväisenä päätään. Kiharalla koiralla on aina vähän kiharat huvitkin ;).