Lauantaina oli Tamskin 60-vuotisjuhlanäyttely Kaupin vinttikoiraradalla. Kyseessä oli ryhmänäyttely mm. terriereille, joten Ansa oli ilmoitettu. Se pääsi vielä juuri ja juuri junioriluokkaan. Narttu-junnuja olikin runsaasti, taisi olla peräti 18 kappaletta. Ansa, kuten valtaosa muutenkin, sai ERIn, mutta ei sitten enää sijoittunut kilpailuluokassa. Arvostelu oli varsin hyvä, ei siinä ollut mitään huonoa.  Tällä kertaa Ansan esiintyminenkin oli varsin mainiota, se esiintyi Saaran kanssa oikein nätisti. Tuomari muuten mittasi Ansan; korkeutta oli 27cm, että kyllähän sitä helposti voi mediksi luulla ;-)).

Näyttelyn yhteydessä oli myös agility- ja tokonäytökset, joihin osallistuin Svanten kanssa. Näytösradoilla Svante teki hyvät kontaktit, joka nyt kai oli pääasia. Tokonäytöksessä otimme seuraamista, luoksetulon ja kaukoja. Kehän ollessa vapaana otin myös Inton kanssa pienet tokotreenit; seuraamista, luoksetulo, hyppy ja nouto. Niin ja ruutu, jossa nyt myös ne viivat. Kaikki oikein hyvin ja hienosti keskittyen siellä näyttelyn hälyssä. Myös Ansa pääsi Saaran kanssa tekemään pienen pätkän agilitya yhdessä näytöksessä.

Illalla kotona otin Inton kanssa vielä parit ruudut, nyt palkka ruudussa. Vastapainoksi päivällä tehtyihin "tyhjiin" ruutuihin.