Olipa keväinen viikonloppu. Sää suosi ja keskityimmekin koirien kanssa melkein pääasiallisesti ulkoiluun. Ihanaa, kun kerrankin ei ollut mitää menoa ja sai olla ihan vaan rauhassa kotona.

Svante kävi perjantaina hierottavana ja oli ihan hyvässä kunnossa. Takareidet (jotka ovat kuulemma kuin Ben Johnsonilla) olivat vähän kireinä, mutta ei mitään isompaa. Svante jo hyvin tiesi, että minne tultiin ja se oli aivan onnessaan, kun sitä hierottiin. Nautiskeli vain silmät kiinni.

Sunnuntaina aktivoiduttiin tokoilemaan Annen, Emman ja Lotan kanssa. Tosin olisi kyllä melkein kannattanut sen sijaan mennä vaikka pitkälle metsälenkille, sen verran huonosti meidän treenit nimittäin meni.

Aloitettiin paikallaistumisella, jossa kukaan ei huomannut ottaa aikaa, mutta kyllä siinä varmaan se pari minuuttia hyvinkin meni. Into istui ihan hyvin.

Seuraaminen oli taas huonoa. Epätasaista ja levotonta. Äh, ahdistaa jo koko seuraaminen. Merkille Into meni hyvin. Tosin menee helposti ensin vähän taakse, mutta tietää kyllä paikan, kun korjaa itse. Ruutu sitten olikin ihan hukassa, eli meni ruudun taakse, takamerkkien väliin. Helpotettuna sitten toki oikea paikkakin löytyi.

Suorassa luoksetulossa tuli kovaa ja ihan urakalla päin. Uusinta sitten siistimpi, mutta hitaampikin. Stopit eivät olleet häävit ja loppuosa ihan superhidas. Siihen en taida saada vauhtia ikinä. Into vaan ei tule läheltä kovaa. Koska se kuitenkin lähtee kovaa, näyttää luoksetulo tosi rumalta, kun vauhti hidastuu loppua kohti. Ahdistaa tämäkin liike. Annen naksutteli liikkeestä istumisia. Näissäkään ei vaan edetä. Tekee hyviä ja nopeita käsiavulla, mutta ilman apua heti hidastuu.

Toisella kierroksella otettiin tunnaria, jossa nyt toi oikean joka kerta, ensimmäisellä tosin meinasi taas ottaa viereisen. Palautukset on hitaita ja mälväilee kapulaa, mutta mietitään niitä sitten kun on saatu tuo etsiminen kuntoon. Sitten ihan perusnoutoja, ensin pelkkä palautus, johon Into karkasi, mutta tuli kyllä kovaa. Sitten nouto eteen asti, ei mikään supernopea, mutta ihan OK. Vinoista heitoista osasi aika hyvin tulla suoraan eteen, joku jäi vähän vajaaksi, mutta periaatteessa hyvin. Lopuksi kaukojen maasta istumaan nousua. Ei jumittanut, mutta toinen etujalka jää ärsyttävästi edemmäksi kuin toinen. Muuten ihan hyvät ja nopeat nousut.

Jotenkin tuntuu, että junnataan tuon tokon kanssa ihan paikallaan. Ärsyttää, kun koira on hyvä, mutta itse ei vaan osaa.