Tänään Pian ja Tuplan kanssa pikaiset tokoilut. Hallitreenit vaihtuivat ex tempore ulkotreeneihin, mutta pohja oli hyvää pehmeää hiekkaa, joten uskalsin treenata Intonkin kanssa ihan hyvin.

Inton kanssa aloitettiin yllättäen kombinaatiolla ohjattu, ruutu ja kaukot. Ohjatussa kohtuullinen merkki, ihan OK nouto (vasen), tosin luovutusasento oli vähän vino. Ruutu ongelmitta, palkka ruudusta. Kaukoissa ensin istumaan nousu, joka hyvä ja siitä palkka. Sitten seisomaan ja siitä istumaan ja tästä palkka. Ihan OK.

Sitten luoksetulo, joka kisamainen, paitsi että viimeiseltä pätkältä vauhtipalkka. Luoksetulo oli ihan OK ja Into teki jopa melkein hyvät stopit. Seuraamisessa kaikkia askellajit, ei kaiketi isompia ongelmia.

Tunnarissa rivi. Into jostain syystä (tuuli?) haisteli reilusti kapuloiden etupuolelta ja joutui menemään rivin pariinkin kertaan läpi. Sitten kun osui omalle nosti sen nopeasti ja varmasti. Lopuksi vielä idari, jossa asennot maahan-seiso-istu, tämäkin ihan hyvin.

Kivat treenit, joista jäi itsellekin hyvä fiilis. Se olisi sitten siinä, näillä taidetaan mennä lauantain kisoihin (paitsi ehkä jotain pientä pihassa...).