Paha yskä ja yhä pahenee. Bonuksena meinaa lähteä äänikin.

Pienistä vastoinkäymisistä huolimatta maanantai oli varsin tehokas treenipäivä. Ensin tokon valmennusryhmän kanssa treenit Pirkkahallin parkkiksella. Kentällä on aika isoja ja teräviä kiviä, joten vähän täytyi miettiä, että mitä uskaltaa tehdä. Aloitettiin kuitenkin ryhmäliikkeillä ja Into teki hyvän istumisen ja makuun. Ei ahdistunut yhtään, vaikka viereistä koiraa käytiin välillä palkkaamassa, korjaamassa tjsp. ja makuustakin nousi ihan hyvin istumaan, vaikka olimmekin rivissä viimeisinä, eli odotusaika oli aika pitkä.

Yksittäisliikkeinä otin idarin, jossa ei nyt vaan voinut istua. Luulen, että asiaan vaikutti sekin, että flunssasta ja yskästä johtuen ääneni on painunut ja käskyt tulevat ihan omituisen kuuloisesti, vähän kuin olisin pahinta äänenmurrostaan läpikäyvä teinipoika. Kulmat melko OK, yhtä kulmaa oli pakko vilkaista. Tunnarissa toi kylmänviileästi ensimmäisellä kerralla väärän. Uusinnalla sitten ihan OK. Ohjatussa ei ongelmia. Into sai kapulasta vähän huono otteen ja kapula oli ihan vinossa ja hankalasti suussa, mutta hyvin toi loppuun asti, ei korjannut välillä. Luovutusasento oli vähän turhan tiivis.

Tokotreeneistä kiidettiin sitten suoraan Niihamaan agitreeneihin. Lisätilasta ja ulkoilmasta ilmeisen hurmaantunut Tommi oli viritellyt vauhdikkaan, suoraviivaisen ja aika pitkillä esteväleillä olleen treenin. Radat olivat aika helppoja ja mitään varsinaisia ongelmia ei ollut. Yhdessä takaakierrossa Into päätti taas kiertää koko esteen ja yksi valssi vaihdettiin takanaleikkaukseksi, joka olikin parempi. Toisen radan alussa kolmas hyppy piti kiertää takaa, otin tämän vastaan ja heitin sylkkärillä kiertoon, onnistui paljon paremmin kuin kierrättämällä, joka levisi väkisin. Kepit Into haki hienosti joka radalla ja aa myös ihan hyvin.