Lauantai-iltana hakuiltiin Pian ja Iikan kanssa jossain Pinsiön perukoilla. Sää oli varsin, melkein liiankin tuulinen, mutta eipä ollut sitten hyttysiäkään.

Intolle otettiin kuusi pistoa, kaksi tyhjää ja neljä maalimiestä. Maastosta johtuen otin molemmat tyhjät vasemmalle, oikea puoli oli sen verran puustoisempaa, että siellä ei olisi nähnyt ollenkaan koiraa.

Aloitimme siis vasemmalle tyhjällä. Into lähti hyvin, mutta kääntyi aivan liian aikaisin aluetta eteenpäin. Huusin pois (tuli vähän huonosti) ja laitoin uudestaan. Nyt meni tosi hienosti suoraan takarajalle ja lähti etenemään oikeaan suuntaan. Ja etenikin sitten vissiin koko alueen. Seuraavan kerran näin koiran toisella puolella, menossa oikean etukulman maalimiehelle. Sieltä sentään sain sen pois. Että sellainen vähän laajemman puoleinen pisto...

Sitten ihan luvalla sinne oikealle, ei ongelmia, hieno pisto ja nopea löytö. Samoin kakkonen vasemmalle, kuten myös kakkonen oikealle. Kolmas vasemmalle oli taas tyhjä. Into eteni hyvin ja tuli pois alueelta niin, että sain lähetettyä siitä suoraan viimeiselle oikealle, josta sitten viimeinen maalimies ylös.

Hyvä treenit Intolta. Oli ehkä vähän tyhmä idea ottaa ekaksi pistoksi tyhjä, etenkin kun oli taas taukoa olla. Mutta onpahan kaverilla ainakin Intoa. Nyt pitäisi päästä tekemään selkeästi pidempiä ratoja ja tunkea vaan väkisin niitä tyhjiä sinne, ei niitä muuten saada sujumaan. Ja sitten jonkun pitäisi opettaa Intolle se ilmaisukin...