Tiistaina liideltiin taas Mouhijärvellä. Itselleni jäi treenistä sellainen olo, että koko ajan oli kamala kiire ja en oikein missään vaiheessa tiennyt, että minne olin menossa ja mistä tulossa. Into kulki kuitenkin ihan kivasti ja kyllä me aika pitkä pätkä päästiin rataa ihan puhtaastikin läpi. Isoin ongelmakohta oli loppupuolen kepeille menossa, kun Into vaan sitkeästi tunki putkeen. Jouduttiin jo vähän huomauttamaankin asiasta. Onnistui sitten lopulta. Varmemmalla valssiohjauksella olisi onnistunut varmaan ihan kerrastakin. Kepit Into hoiti hienosti, vaikka itse jäin kauas, kauas taakse (en ollut edes keppien aloituslinjalla).

Tiistai oli sitten ihan toisella tapaa kiireinen päivä. Töissä venyi yllättäen taas vähän pitkäksi, joten menin kotiin hirveällä kiireellä ja lähdin samoin tein kiireisesti jumpalle, josta taas kiisin kiireellä Hervantaan vähän tokokouluttelemaan. Vedin Tamskin tavoitteellisesti harjoitteleville jäävien liikeiden teemaillan. Ehkä vähän tylsä aihe (varsinkin kun koirat osasivat asian), mutta saatiin kuitenkin varmaan melkein pari tuntia kulumaan. Sain sitten vielä apuja Intonkin treenaamiseen, eli Into sai tehdä tunnarin, ohjatun ja vähän kaukoja. Tunnarissa pyysin, että Maiju laittaa kapulat riviin ja sen oikean ihan vasempaa reunaan. Kapuloita taisi olla kymmenen. Yritin saada virhettä aikaiseksi, Into kun yleensä lähtee aina oikealta tutkimaan ja ajattelin, että saisin sen härkkimään vääriä, kun ei heti löydä. Vaan mitä tekee Into? Ilmeisesti katsoo, että missä se oikea on, sillä nyt se lähteekin liikkeelle vasemmalta ja löytää oman heti. No, ihan hieno ja hyvä tunnari, mutta ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan :). Ohjatussa vasen hyvin, oikeaa hakiessa meni keskikapulalle ja possu vielä ottikin sen. Tästä sitten vähän keskusteltiin, uusinnalla OK. Kaukoja otin niin, että muut olivat siinä Inton sivuilla ja takana ja puhuivat ja liikuskelivat siinä. Into pystyi nyt keskittymään ihan hyvin. Kiva, kun pääsin vähän itsekin treenaamaan, kiitokset avusta!

Hervannasta kiirehdin sitten Ruotulaan. Saaralla oli siellä tennistunti ja ehdin odotellessa tekemään koirien kanssa (kiireisesti) pienen lenkin. Sieltä kiirehdettiin sitten kotiin saunaan ja syömään ja nukkumaan. Kiire jäi vissiin vähän päälle, kun koko yön pyöräilin unissani sellaista päättymätöntä ylämäkeä ja nyt on olo lievästi epälevänneen oloinen.