Sää suosii, harmi vaan, että loma loppui ja aamusta täytyi vääntäytyä töihin.

Sunnuntai oli aika laiska päivä, aamupäivästä sentään vähän tokoiltiin Annen kanssa Haikan kentällä.

Into aloitti ruudulla, jossa sain lauantaina melkoisen ongelman aikaiseksi. Nyt otin sitten vain paikanhakuja aika läheltä ja sitten kerran helpotetusti merkiltä ruutuun, jossa palkka valmiina. Nyt oli onneksi ihan OK.

Sitten liikkeestä istumisia, jotka ihan hyviä. Sitten piti ottaa seisominen ja istuminen peräkkäin, mutta nyt Into päätti sitten istua seisomisessakin. Huoh. Saatiin sitten kuitenkin onnistumaan, eli pystyi tekemään seisomisen ja istuminen peräkkäin. Ehkä tämäkin tästä.

Luoksetuloa otin vain ihan läheltä loppuasentoon. Tuntuu _niin_ hitaalta, mutta ei kuulemma näytä, uskoisiko tuota? Näitä kuitenkin pitää tehdä paljon. Sitten vielä muutama nouto metallilla, ei ongelmia.

Pienen lepotauon jälkeen uusi kierros. Ensin Annen käskyttämänä aika pitkä pätkä seuraamista, vähän vaihtelevaa menoa. Sitten pienenkoirankidustusta, eli paikallaolon alkua. Anne huuteli hämykäskyjä ja Into putoili kuin kivi maahan ja minä nostelin samaan tahtiin istumaa. Aika nopeasti Into sitten kuitenkin hokasi, että ei kannata ja pysyi jo tosi mallikkaasti istumassa.

Kivat treenit, Into oli pätevä (kun tekee vaan helppoja, saa myös onnistumisia).

Muuta ei päivän ohjelmaan sitten kuulunutkaan. Illalla tehtiin sään jo vähän viilennyttyä Svanten ja Inton kanssa metsälenkki. Sen jälkeen päätin vielä leikata koirien kynnet ja siinä yhteydessä huomasin, että Oivan iho oli lapojen ja takareisin päältä ihan tahmainen ja turkki sellaista kovettunutta. Sehän sai ihotulehdukseen antibiootit muutama viikko sitten ja silloin siltä ajeltiin silloinen ongelma-alue eli kaula eläinlääkärissä klaniksi. Nyt sitten kynin siltä nuo lavat ja takareidet saksilla ja Oiva on kyllä aika persoonallisen näköinen tällä hetkellä. Pitää nyt tarkkailla, että riittääkö tuo saksiminen vai tarvitaanko taas antibiootit. Uimaan en sitä kyllä voi enää päästää, iho räjähtää heti uinnin jälkeen käsiin. Ensi kesäksi se ajellaan klaniksi koko koira, jos iho sitten saisi hengitettyä paremmin. Oivan turkkihan on ihan järkyttävän paksu ja tiivis, se kestää kuivuakin aina ikuisuuden.