Sunnuntai kului varsin koiramaisissa merkeissä, joskin ilman koiria.

Hurautin Annen kyydillä Inton kasvattajien luokse tokon teoriailtaan kuuntelemaan kokeneiden maajoukkuetason tokoilijoiden ajatuksia kouluttamisesta, etenkin nuoren koiran kouluttamisesta ja lähinnä teemalla: Tekisitkö nyt jotain toisin - jos, niin mitä?

Paljon tuli taas tietoa, ei ehkä varsinaisesti ihan kamalasti mitään uutta, mutta toki taas erilaisia näkökantoja ja itselleni varsin tärkeänä ajatus siitä, että pitää uskaltaa tehdä (korjaamaan kun joutuu kuitenkin :D ). Minulla kun on paha tapa jäädä junnaamaan paikoilleen ja aristella etenemisen kanssa, kun pelkään niin niitä virheitä. Tästä pitäisi päästä eroon.

Mutta mielenkiintoista oli, kiitos järjestävälle taholle, osallistujille ja tietenkin Annelle kyydistä (ja matkaseurasta).

Omat koirat ovatkin olleet koko viikonlopun ihan hunningolla. Lauantaina olisi ollut upea ilma, mutta päivä meni siivoillessa ja leipoessa, kun vihdoin (vain kolmisen viikkoa myöhässä) saimme vietettyä Saaran synttäreitä. Ja sunnuntaina sitten satoikin ja päivä meni pääsääntöisesti tuolla reissussa. Inton kanssa olen ihan vähän ottanut sitä seuraamista, joka tuntuu ihan hyvälle, mutta tiedä sitten, että miltä näyttää :-o.

Oivalla on kaikki myös hyvin. Se syö jo normaalin kokoisia ruoka-annoksia ja vointi alkaa olla ihan normaali. Millekään pitkille lenkeille en sitä vielä ole ottanut mukaan, mutta sellaisia puolen tunnin mutkia on senkin kanssa jo tehty ilman ongelmia. Lääkekuuria on vielä muutama päivä jäljellä, muuten olemme palanneet jo normaaliin päiväjärjestykseen.

Ja lopuksi vielä onnittelut Helille ja Ritu Svantentyttärelle, 0-voitto ja nousu kolmosluokkaan viikonloppuna, hienoa Heli ja Ritu!