Viikon teemassa, eli agilityssa pysyttiin aika tiiviisti niin perjantaina kuin lauantainakin.

Perjantaina olin Inton kanssa Jaakko Suoknuutin koulutuksessa Nokialla. Rata ei ollut niin vaikea kuin odotin, mutta toki varsin haastava. Ainakin meille Inton kanssa. Lähinnä hiottiin ihan tekniikoita, eli sylkkäriä tehtiin aika paljon ja nyt aloin jotenkin jo ymmärtää, että mitä pitäisi tehdä. Myös sylivekki opittiin ja tietämättäni layeroinkin. Siis tiesin kyllä mitä teen, mutta en tiennyt sen olevan layerointia. Oli tosi hyvät ja hyödylliset treenit ja paljon tuli taas uutta ajatusta ja opetettavaa Intolle.

Lauantaina aamupäivästä tokoiltiin Tesomalla. Inton kanssa otettiin ensin ruutua, joka ihan hyvin. Sitten seuraamista namiavulla. Odotettavasti vähän pomppi, mutta paikka erinomainen ja käännökset hyviä. Nyt on seuraamisessa tehty vähän pidempää pätkää, joten otettiin välillä sitten pienemmissa osissa. Sitten hinkattiin luoksetulon seisomaan pysähdystä, joka ei vaan ole riittävän terävä. "Raadilta" saatiin tähänkin uusia ideoita testattavaksi. Muuta ei sitten taidettukan tehdä, kun jouduin epäkohteliaasti lähtemään vähän kesken treenien viemään Saaraa tennistunnille Ruotulaan.

Ruotulasta tullessa poikkesin pikaisesti kotona vaihtamassa vähän vaatteita ja lähdin sitten kohti Mouhijärveä ja agitreenejä (korvauskerta siitä yhdestä väliin jääneestä tiistaista). Tällä kertaa treenit veti Marko ja uutena juttuna tehtiin backlapia. Itse en ollut sitä tehnyt aiemmin, mutta näin kyllä moisen moovin perjantaisissa treeneissä. Inton kanssa tämä onnistui ihan OK, kun vaan muistin itse tehdä asiat oikein (vartalolinja, käsi alhaalla). Muutamaa kohtaa radasta hinkattiin kyllä sitten ihan urakalla, esim. yhtä hyppysuoraa, joka piti tehdä takaaleikaten ja päätyä putkeen. Ja putkeen se päätyikin, mutta aina väärän päähän. Sitten kun tein Markon vinkistä tähän tuplasylkkärin, alkoi oikea putken pääkin löytyä. Hyvät ja tosi rankat treenit (oli todella hiki ja Intokin vaikutti jo aika voipuneelta, ainakin hetken verran).

Sitten nopeasti taas kotiin vähän syömään ja autonnokka kohti Niihamaa. Ensin oli ohjelmassa esteiden tyhjentämistä kontista ja niiden kokoamista ja sitten tehtiin yhtä rataa. Svante veti radan heti kerrasta nollalla läpi. Ei se mikään täydellinen suoritus ollut, mutta Svante tuntui tosi kivalta ja aika nopealtakin. Sekin selvästi nautti, kun mahtui kunnolla päästelemään. Paria kohtaa vähän hinkattiin, mm. yhtä sylkkäriä, jotka onkin meille vaikeita, kun ei oikein kumpikaan niitä osata. Mutta noin kokonaisuudessaan Svante oli tosi mainio. Into sai tehdä vähän kontakteja ja kokeilla Anun kanssa hyppykuvioita. Myös pöytää näytin sille pariin kertaan (Intolle ei ole ikinä opetettu pöytää ja viime viikon harjoistukisoissa se ei sitten ressukka tajunnut yhtään, että mitä pöydällä piti tehdä).

Kotona oltiinkin sitten jo heti yhdentoista jälkeen ja olo oli kyllä aika katkinainen, vaan olipa päivä aika aktiivinen ollutkin.