Maanantaina Into pääsi taas yllättäen vähän tokoilemaan. Nyt meno oli jo aikas normaalia. Seuraaminen ihan OK, jäävät oikein ja nopeilla asennoilla ja luoksetulokin hyvin eteen (ehkä ihan hitusen törmäsi). Ehkä tämä tästä alkaa taas toimimaan.

Illalla Svante pääsi pitkästä aikaa "omiin" agitreeneihinsä. Viskille tuli nyt välipäivä, kun en pääse Svanten kanssa keskiviikon treeneihin, enkä halua nyt mitään väliviikkoja näin lähelle SM-kisoja.

Tein Svanten kanssa kaksi pätkää, joilla ei isompia ongelmia. Eka oli vähän jähmeämpi, toka jo parempi. Kontakteista radalla oli aa ja keinu, aalla palkka valmiina. Kolmannen pätkän jätin Svantella väliin ja Into pääsi vähän kepittelemään. Otin sellaisen pienen pätkän, jossa oli pituus, rengas, u-putki ja kepit. Kepeille tultiin aika kovaa, mutta tosi hienosti Into meni oikein sisään ja pujottelin loppuun. Aan otin ihan yksittäin pariin kertaan ja sitten Tommin avustamana keinua. Nyt Into meni jo itse keinulle, ei tarvinnut "väkisin" viedä, riitti, että varmistin hihnalla. Eli hyvältä näyttää nyt senkin suhteen.

Illalla kotona laitoin kaikille pojille Exspotit ja koko lauma sai samaan syssyyn matolääkkeet (Veli Pontevan ensimmäinen madotus, joten madotin sitten kaikki koirat samalla). Oikeat myrkytystalkoot siis :).