Viikon teema taitaa olla kuokkavierailu. Torstaina pääsin taas Pian siivellä hallitokoilemaan. Ulkona treenaaminen onkin tällä hetkellä aika heikkoa, kun on niin pimeää. Tai kai siellä treenata voi, mutta kun ei yhtään näe mitä koira tekee. Toisaalta - ei sekään välttämättä aina ihan huono asia ole. Tieto lisää tuskaa jne.

No, nyt oltiin sisällä lämpimässä ja kuivassa. Tosin Intoa ällötti ihan hirveästi matossa yksi likainen kohta, näytti (ja haisi) siltä, että siinä oli ollut kunnon ripuliläjä. Sen kohdalla ei vaan voinut toimia ollenkaan. Onneksi muuallekin mahduttiin.

Into teki ensin ihan vähän namiseuraamista. Sitten merkillä pallolla kiusaamista, eli iso pallo sinne merkin lähelle ja siitä piti sitten vaan pystyä menemään ohi merkille. Banaania pukkasi, mutta pystyi kuitenkin. Ruutu tyhjään ruutuun, hyvä paikka. Toinen niin, että jätin palkan ruutuun. Sitten se tunnari. KÄÄK. Tätä ei ole tehty kuin itsekseen kotipihassa sitten sen perjantain katastrofin. Ihan hyvin meni. Vähän tarkasteli, mutta ei nostellut vääriä ja toi oman. Helpotuksen huokaus, ehkä se tästä.

Idari ilman kulmamerkkejä (ei vaan jaksanut virittää), mutta käskytyksellä. Ensin reagoi Pian käskyyn, olisi todennäköisesti korjannut itse, mutta ehdi sitten antaa jo oikeankin käskyn. Uusinalla ei hötkyillyt, mutta ei voinut sitten taas istua. Kolmas kerta sanoi toden ja siinä saatiin kaikki tehtyä ilman ylimääräisiä manöövereja.

Luoksetulonkin otin muuten jossain vaiheessa. Vauhti aika varovainen, mutta melko OK stopit. Kaukoihin otettiin kisanomainen aloitus, mutta jäin lähelle. Ei ottanut paineita, vaikka Tuplakin oli selän takana ja sieltä kuului myös agikentältä haukkumista yms. Vähän Into jopa ennakoi ja aavisteli, mikä on ihan sitä mitä on haetta. Eli nyt enemmänkin odottaa lupaa tehdä vaihto kuin käskyä. Olen oikein tyytyväinen tähän asennemuutokseen.

Lopuksi höntsäiltiin Pian kanssa samaan aikaan. Intoa lähinnä seurautin. Seuraaminen menee meillä heti tosi huonoksi, kun on taukoa. Sitä kyllä voisi siellä pimeällä pihamaallakin treenata, ei vaan ole viitsinyt. Nyt tehtiin sitten enemmänkin ja kyllähän se sieltä löytyy, kun vaan jaksaa hinkuttaa.

Kivaa oli, kiitos taas Pialle!