Tänään oltiin Hannan ja Pian kanssa hakuilemassa, tai tehtiin lähinnä sellaista piiloharjoitusta, laitetiin läjä piiloja pienelle alueelle ja siinä sitten tehtiin erilaisia juttuja. Itselleni systeemi oli ihan vieras, joten en ollut etukäteen miettinyt yhtään, että mitä tekisin/mitä kannattaisi tehdä. Päädyin sitten sellaiseen systeemiin, että ensin maalimies oli vaan jossain piilossa ja lähetin Inton ihan normaalisti. Intosta näki heti, että piilot eivät ole sille mikään juttu, sillä se meni ensin ohi piiloista tarkistamaa aluetta siellä takana, mutta tuli sitten nopeasti piiloille ja pienen kiertelyn jälkeen bongasi maalimiehen.

Toinen lähetys otettiin niin, että Into näki kun maalimies oli menevinään yhteen piiloon, sitten käänsin Inton pois ja maalimies vaihtoikin toiseen. Tässä näkyi taas se, että Intolle ei ole ikinä otettu mitään pakoja, haamuja tai vastaavia, sillä se ei todellakaan mennyt ensimmäiseksi tarkastamaan sitä piiloa, jonne oli maalimiehen nähnyt menevän, vaan pyöri muilla piiloilla (lähinnä sillä, josta se ensimmäinen maalimies löytyi), mutta taas varsin vikkelästi nosti maalimiehen.

Kolmas maalimies meni sitten piilojen taakse. Nyt Into meni ensin piiloille, mutta sai sitten tuulen avulla hajun jäljestä ja päätyi sitä kautta maalimiehelle. Koska halusin lopettaa parempaan pistoon, otin vielä neljännen, joka kiersi sinne piilojen taakse eri kautta, nyt Into pyörähti piiloilla, mutta sai varsin nopeasti hajun maalimiehestä ja löysi tämä hienosti.

Ihan kiva ja vähän erilainen harjoitus. Olin oikein tyytyväinen Intoon, se ei hämääntynyt yhtään piiloista, vaan teki sen minkä on oppinut tekemään, eli etsi maalimiehen.