Tänään olin pitkästä navetalla treenailemassa.

Ensin Into. Aloitimme tokoilulla. Seuraaminen oli ihan hyvän tuntuista, paikka pysyi vaikka palkkasin lelullakin. Jäävissäkään ei ongelmia, kaikki oikein hyvin. Ruutuun ei nytkään mennyt sellaisella voimalla kuin haluaisin, toistojen myötä toki parani. Teinkin sitten ihan vaan helppoja ruutuja. Kaukoissa oli taas aikamoista säheltämistä, mutta toki hyviäkin vaihtoja. Kaikkiaan aikamoista säätämistä edelleenkin, viime viikkojen turhan vähäinen treenailu näkyi otteista selvästi.

Sitten vähän agia, puomia nyt ilman länkiä. Askeleet osuivat tosi hyvin ylösmenolle, hyvä! Taidan kuitenkin  jatkossa käyttää länkiä edelleen, että tilanne pysyykin tällaisena. Aata Into yritti ensin kiertää, mutta sitten hyvin. Keppejä otin ensin suorilla, joita joten kuten.  Vinokepeillä hienosti, upeat sisäänmenot ja nopea pujottelu. Niitä siis vaan edelleen lisää.

Viskikin pääsi vähän liitelemään. Tein pieniä pätkiä, en pitkiä ratoja ollenkaan. Viski oli taas oikein mainio, asenne oli kohdillaan ja keskittyminen sitten sen mukaisesti hyvää. Kontakteilla ei nyt mitään ongelmia tai valumisyrityksiä, keppejä Viski haki taas oikein hyvin vaikeammistakin kulmista, keppejä otettiinkin aika paljon. Hypyillä ei myöskään ongelmia, parit aika hankalat välistävedotkin tosi hyvin. Yksissä maanantaitreeneissä Viskille oli ihan ylivoimaista kääntyä putken jälkeen sinne ns. väärään suuntaan, sitä treenattiin tänään. Hain Viskin pari kertaa ihan putken suulta ja sitten yhdistin tämän pieneen pätkään ja hyvin Viski tajusi tulla oikein.